SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | FCSB, a doua victorie sub comanda lui Edi Iordănescu! FC U Craiova 1948, răpusă de penalty-ul transformat de Keşeru

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 21:53,
FCSB – Claudiu Keşeru
FCSB – Claudiu Keşeru

FCSB a obţinut o nouă victorie în Liga 1, după ce a învins-o pe FC U Craiova 1948, în deplasare, cu emoţii, în etapa a 9-a, scor 1-0.

Unicul gol al întâlnirii de pe arena ,,Ion Oblemenco” au fost reuşit de către vârful de atac Claudiu Keşeru, care a transformat un penalty în minutul 61, după ce lovitura de la 11 metri a fost obţinută de către Valentin Creţu.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în Liga 1, unde a acumulat 15 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la FC U Craiova 1948 au rămas pe locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte acumulate din 9 etape disputate.

La meciul dintre cele două echipe s-a consemnat şi debutul lui Constantin Budescu pentru ,,roş-albaştri”. Meciul nu a fost unul foarte spectaculos, dar FCSB şi-a asigurat cele trei puncte. Cordea în prima repriză, pentru FCSB, şi Dragoş Albu de la olteni, în repriza a doua, au mai avut ocazii semnificative, dar pe care nu le-au transformat în goluri.

Cum au arătat echipele de start în meciul de azi

FCU Craiova: Mogoșanu – Negru, Diallo, Kovacic, Bușu – Asamoah, Albu, Marquet – Ondaan, Bălan, Sidibe
Rezerve: R. Popa, Paramatti, Gajic, Bauza, Van Durmen, Pop, Raicea, Hugo Filipe, Compagno
ANTRENOR: Adrian Mutu

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, A. Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oct. Popescu – Cordea, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, I. Cristea, I. Stoica, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Citeşte şi EDI IORDĂNESCU, NEMULŢUMIT ÎNAINTEA JOCULUI CU FC U CRAIOVA 1948: ,,S-A REZOLVAT DOAR LA NIVEL DECLARATIV”

keșerurealitatealiga 1fc u craiovafcsb