VIDEO | Gabriela Ruse a câștigat turneul Winners Open! Simona Halep i-a înmânat trofeul și premiul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 05 iulie 2020, ora 16:47,
gabriela ruse simona halep
gabriela ruse simona halep

Gabriela Ruse (locul 177 WTA) a câştigat turneul demonstrativ de tenis Winners Open, de la Cluj-Napoca, după ce a învins-o în finală pe Irina Begu (81 WTA), scor 6-4, 6-3. Simona Halep a participat la festivitatea de premiere și a ținut un discurs.

Turneul a oferit premii în valoare de 30.000 de dolari, iar câştigătoarea a primit un cec în valoare de 10.000 de dolari, chiar din mâinile Simonei Halep.

Iată discursurile celor două finaliste:

Simona Halep (locul 2 WTA) i-a înmânat trofeul competiției și premiul Gabrielei Ruse.

Bună ziua tuturor! Îmi face mare plăcere să fiu din nou la Cluj. Este ca o a doua casă, pentru că sunt primită mereu cu multă căldură. Pentru fete, cred că a fost o săptămână bună, cu meciuri interesante. Vreau să le felicit pe toate, pentru că fiecare meci este important în această perioadă mai grea.

Ne pregătim pentru o perioadă ciudățică, pentru că nu știm cum va fi la turnee, după o asemenea pauză. Săptămâna asta a fost un impuls pentru toată lumea, să vedem că este posibil, chiar în condiții mai grele, să organizăm un turneu. Vă doresc multă sănătate, pentru că este cea mai importantă în perioada aceasta„, a spus Simona.

Tot astăzi, Gabriela Ruse va juca într-un meci de dublu mixt, alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

Simona Halep, Horia Tecau, Marius Copil si Gabriela Ruse – show de mare spectacol la Winners Open

Amical de dublu de excepție! Gabriela Ruse, câștigătoarea turneului WINNERS OPEN, joacă cu campionii tenisului românesc. Echipa olimpică a României, Simona Halep și Horia Tecău vs. Gabriela Ruse și Marius Copil. Enjoy the show! #KeepPlaying #SportsFestival

Publicată de SportsFestival pe Duminică, 5 iulie 2020

winners opensimona halepgabriela ruseirina begu