VIDEO | Gabriela Ruse, după calificarea în prima finală WTA din carieră: „Sunt în stare de șoc acum!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 16:47,
Gabriela Ruse, sursa foto: Profimedia Images, Axel Heimken/dpa
Gabriela Ruse, sursa foto: Profimedia Images, Axel Heimken/dpa

Gabriela Ruse s-a calificat în ultimul act al turneului de la Hamburg, după ce a trecut în faza semifinanelor de Dayana Yamstremska, locul 38 WTA.

La finalul duelului câștigat în trei seturi în fața ucrainencei de 21 de ani, 2-6, 6-1, 6-4, jucătoarea din București a izbucnit în lacrimi, datorită faptului că a ajuns la prima finală din carieră în circuitul WTA. La competiția din Germania, aceasta a venit din calificări și a avut un parcurs lung, pe care nu îl credea posibil.

„Sunt în stare de șoc acum! Ce să mai spun? Sunt foarte fericită, vreau să-i mulțumesc antrenorului, m-a suportat în fiecare zi. Vreau să mulțumesc și publicului, care m-a sprijinit în fiecare zi.

Gabriela Ruse/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images
Gabriela Ruse/Sursa foto: Axel Heimken/dpa/Profimedia Images

Le mulțumesc și părinților mei, nu-mi găsesc cuvintele acum. Este incredibil ce mi se întâmplă acum. După o lungă serie de accidentări, nu pot să cred că am ajuns până aici.

Am avut multe luni în care n-am jucat, sunt extrem de fericită. Trebuie să mă relaxez acum, am crampe peste tot și vreau să le mulțumesc românilor care au venit aici să mă susțină”, a spus românca de 23 de ani, după ce a învins-o pe principala favorită a turneului și s-a calificat în finala de la Hamburg.

CITEȘTE ȘI –>> GABRIELA RUSE SE CALIFICĂ ÎN FINALA TURNEULUI DE LA HAMBURG

gabriela rusehamburg openreactierealitateafinala wta