VIDEO | Gică Craioveanu nu este fanul antrenorului Dan Petrescu! „Suporterii noștri vor și spectacol”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 22 martie 2020, ora 16:36,

CFR Cluj și Dan Petrescu sunt aproape de cel de-al treilea titlu la rând în Liga 1. Stilul de joc al ardelenilor nu este pe placul lui Gică Craioveanu, care nu îl vede pe Petrescu antrenor la Universitatea Craiova. Oltenii au avut un joc spectaculos în acest sezon, dar au scăpat multe puncte printre degete.

Dan Petrescu (52 de ani) are trei titluri în Liga 1, cu Unirea Urziceni în 2009 și cu CFR Cluj în 2018 și 2019.

Corneliu Papură este antrenorul Universității Craiova din luna ianuarie, după plecarea lui Victor Pițurcă.

La noi nu merge ca la CFR, în stil Dan Petrescu. Suporterii noștri vor și spectacol. Ăsta-i spiritul nostru, al oltenilor. Consider că avem o echipă foarte bine și ne mai trebuie puțină șansă. Am avut meciuri în mână și n-am știut să le controlăm.

Avem un antrenor bun. Până acum, rezultatele au fost bune, mai puțin ultimele două partide. Clubul are încredere în el. Antrenamentele lui Cornel (Papură) mi-au plăcut foarte mult„, a spus Gică Craioveanu.

LIVE cu Gică Craioveanu

? LIVE cu Gică Craioveanu.#SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 21 martie 2020

„E posibil să-i dea titlul CFR-ului”

Liga 1 a fost suspendată după primele două etape din play-off și play-out. CFR Cluj este pe primul loc în clasament, cu un avans de patru puncte față de FCSB și Universitatea Craiova.

Eu cred că n-o să mai vedem fotbal în România cel puțin 2-3 luni. Pentru că n-o să treacă ușor această criză. Chiar dacă va trece, jucătorii trebuie să se recupereze fizic. Sunt foarte puțini jucători care au opțiuni să se antreneze acasă. Nu poți să începi campionatul peste noapte. Trebuie să ai 2-3 săptămâni ca să ajungi la nivelul optim ca jucător.

Este posibil să-i dea titlul CFR-ului. Problema e ce se va întâmpla cu celelalte cluburi. În zona retrogradării, Voluntari, Clinceni, cine va fi ales să retrogradeze?

Nu cred că va fi dus la bun sfârșit. Mi-aș dori să se reia, dar e nevoie de cel puțin două, trei luni la situația care e acum. Și să se joace din trei în trei zile. Probabil că și debutul stagiunii viitoare va fi împins undeva spre septembrie„, a mai spus Gică Craioveanu.

 

Petrescuantrenorgica craioveanucfr clujcraiovauniversitatea craiovadan petresculiga 1
gigi becali fcsb

Gigi Becali nu crede că Bogdan Stancu va mai ajunge la FCSB: „Înseamnă că nu vrea să vină!”

halep-profimedia-0589179333

Veste excelentă pentru Simona Halep! Anunţul făcut de organizatorii de la Wimbledon