VIDEO | Grozavu i-a pus gând rău Craiovei! „Avem nevoie cu disperare de orice punct”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 30 noiembrie 2019, ora 09:11,
leo-grozavu
leo-grozavu

Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova se înfruntă astăzi, de la ora 17:30, în cadrul etapei a 18-a din Liga 1. Covăsnenii au trei înfrângeri la rând, iar antrenorul Leo Grozavu a tras un semnal de alarmă, scrie realitateadecovasna.net.

În runda precedentă, Sepsi a pierdut la Ovidiu cu FC Viitorul, scor 4-1, iar moralul jucătorilor este la cote scăzute.

Sepsi OSK

#csakazosk #casaliga1 #OSKUCV⚽️ Sepsi OSK vs Universitatea Craiova⏰ 30.11.2019 – 17:30? CASA Liga I/ etapa 18. forduló?Hajrá Sepsi OSK! / Hai Sepsi OSK

Publicată de Sepsi OSK pe Vineri, 29 noiembrie 2019

De cealaltă parte, Universitatea Craiova are patru meciuri fără înfrângere și ocupă locul patru în clasament.

Orice joc în momentul de față este foarte important, orice punct este foarte important, iar meciul cu Craiova nu face excepție. Este una dintre echipele importante ale campionatului, care și-a propus să câștige titlul.

Noi ne-am pregătit în perioada scurtă de la ultimul joc oficial, am încercat să lucrăm în sensul ăsta, am încercat acoperim şi găurile rămase neacoperite, pentru că la ultimul meci, în afară de faptul că am pierdut jocul, am suferit şi pagube însemnate, mă refer la cele două eliminări. Nu este uşor să le acoperim, pentru că, din păcate, ăsta este lotul în momentul de faţă. Nu vreau să mă plâng din punctul ăsta de vedere, cei care intră sunt absolut convins că îşi vor face cât mai bine datoria.

Treaba noastră este să încercăm să facem tot ce este omeneşte posibil să câştigăm puncte. Luăm meciurile pas cu pas, toate ştim că sunt meciuri grele în situaţia dată, mai ales că nu trecem prin cea mai bună pasă. Moralul a suferit în ultima perioadă, nu s-au câştigat puncte şi din acest motiv este clar că avem nevoie cu disperare de orice punct„, a spus Leo Grozavu la conferința de presă.

liga 1grozavusepsisepsi sfântu gheorghecraiovauniversitatea craiovaleo grozavu