SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Imagini de senzație cu noul stadion din Sibiu! Cum arată „bijuteria” pe care va evolua Hermannstadt

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 16:27,
Hermannstadt
Hermannstadt

Fotbalul românesc va beneficia cât de curând de un nou stadion, la cele mai înalte standarde, iar formația pregătită de Marius Măldărășanu așteaptă cu nerăbdare să joace cu tribunele pline în fața propriilor fani!

Hermannstadt evoluează în momentul de față în eșalonul secund, însă ambițiile sunt mari la clubul ardelean. Sibienii au planuri serioase pentru viitor, astfel că venirea lui Dani Coman pe postul de președinte a creat așteptări mărețe în rândul susținătorilor.

Aflați pe poziția a treia în Liga a 2-a după primele 14 meciuri, elevii lui Marius Măldărășanu își doresc să promoveze cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc, iar ultimele imagini de la noul stadion i-au ambiționat și mai tare pe sibieni.

”Lucrările continuă la Stadionul Municipal Sibiu. Generații de copii care fac sport, vor crește cu un stadion la standarde UEFA, în orașul lor. În 2022 aplaudăm victoriile pe stadion”, este mesajul Primăriei Municipiului Sibiu.

Noul stadion al lui Hermannstadt va avea 12.363 de locuri, din care 302 la sectorul VIP. Arena include, printre altele, o sală de atletism, care va fi amplasată sub viitoarea tribună a doua, o sală de box, la parter, sub Peluza Sud, unde vor fi și spații de alimentație publică. Suprafața de joc va avea 105 metri lungime și 68 lățime, iar gazonul va fi natural, ramforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Citește și TUDOREL STOICA O IRONIZEAZĂ PE FCSB: „VOR SĂ JOACE ÎN GHENCEA? SĂ MEARGĂ PE GIULEȘTI CĂ E TOT DIN BANI PUBLICI!”

stadion sibiuimaginihermannstatdliga 1realitatea