VIDEO | Imagini incredibile la Hermannstadt! Sopranele și tenorii, alături de fotbaliști pe gazon

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 10 septembrie 2020, ora 20:19,
opera-hermannstadt

Fotbaliștii și staff-ul de la FC Hermannstadt au avut parte de o surpriză din partea artiștilor lirici din proiectul ,,Take an Opera Break”. Doi tenori, trei soprane și un pianist au susținut un intermezzo muzical cu arii celebre, pe pista de atletism a stadionului din Sibiu.

Artiști de la Filarmonica de Stat din Sibiu i-au încântat pe fotbaliști și pe antrenorul spaniol Ruben Albes. Nu a lipsit celebra ‘We are the champions’!

? Sibiu Opera Fest @ #FCH

? S-au scurs momente emoționante astăzi pe Stadionul Municipal Sibiu! Fotbaliștii și stafful A.F.C.Hermannstadt au primit o vizită surpriză din partea artiștilor lirici din proiectul ,,Take an Opera Break”, #SibiuOperaFestival. Doi tenori, 3 soprane și un pianist au susținut un intermezzo muzical cu arii celebre, pe pista de atletism. ? De cealaltă parte, pe gazon, publicul format din Ruben Albes & co a reacționat așa cum veți putea observa în clip 😉 ? Mulțumim pentru sprijin, Filarmonica de Stat Sibiu !? Pentru că fotbalul înseamnă cultură…

Publicată de FC Hermannstadt pe Joi, 10 septembrie 2020

Tot astăzi, Hermannstadt a prezentat un nou transfer. Este vorba despre fotbalistul ghanez Bright Addae (27 de ani).

Publicată de FC Hermannstadt pe Joi, 10 septembrie 2020

Addae poate evolua pe postul de mijlocaș defensiv și pe cel de fundaș central, iar potrivit site-urilor de specialitate are o cotă de piață de 500.000 euro.

Bright Addae are o selecţie în naţionala de seniori a Ghanei şi a câştigat Campionatul Mondial cu Naţionala de tineret U20 a ţării sale în anul 2009.

Publicată de FC Hermannstadt pe Joi, 10 septembrie 2020

De asemenea, el are în palmares şi o Cupă a Sloveniei cu ND Gorica în 2014 şi a strâns până în prezent peste 160 de meciuri în 5 sezoane de Serie B în Italia, unde a înscris de 7 ori şi a oferit 3 assisturi. Bright Addae a fost format la Academia AC Parma şi are în C.V. şi alte echipe italiene, ca Terrassa F.C, Crotone, A.S. Gubbio, Ascoli şi Juve Stabia.

HermannstadtBright Addaesibiutransfertenorioperaliga 1soprane
Kaiserslautern, Germany. 28th Aug, 2017. Kaiserslautern’s Stipe Vucur (L) and Braunschweig’s Onel Hernandez vie for the ball during the German Second Bundesliga soccer match between 1. FC Kaiserslautern and Eintracht Braunschweig in the Fritz-Walter-Stadi

Omul care l-a a adus pe Stipe Vucur la FCSB, mai are jucători pentru Gigi Becali

vaccin coronavirus

Vaccinați, vaccinați, EURO să nu îl ratați!