VIDEO | Încă o umilință pentru Laurențiu Reghecampf! Ce a spus antrenorul după 0-4 acasă cu Qarabag

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 decembrie 2022, ora 09:38,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Neftci Baku, echipă antrenată de românul Laurențiu Reghecampf, a fost învinsă pe teren propriu de liderul Qarabag cu 0-4, în Etapa a 16-a.

Mi-e foarte rușine de fanii care iubesc acest club”, a spus Laurențiu Reghecampf după umilința cu Qarabag

Oaspeții au marcat prin Malinowski (37, 83), Zoubir (60) și Sheydaev (67), dar oaspeții au avut multe alte ocazii de a marca, până la deschiderea scorului irosind cinci oportunități.

În urma acestui rezultat, Neftci se află pe locul 3, cu 32p, la 12 de liderul Qarabag și la 6 de Sabah, care joacă pe teren propriu cu Shamacki, aflată pe locul 7.

Nu prea sunt multe de vorbit. Nu am făcut nimic din ce am pregătit înaintea jocului. Trebuie să joci cu inima, să lupți și să alergi.

Sunt trist în urma rezultatului. Mi-e foarte rușine de fanii care iubesc acest club. Trebuie să ne revenim cât mai curând.

Toată lumea e tristă, dar asta nu ajunge. Astăzi, nu am luptat. (…) Voi vorbi cu jucătorii zilele acestea.

E normal pentru suporteri să fie supărați după un astfel de meci. Nu pot să accept jignirile, dar au dreptate.

Sunt sigur că jucătorii nu vor rămâne așa, toți suferă. A fost un duș rece. Veți vedea o echipă bună la meciul următor”, a spus antrenorul român, conform sportinfo.az.

Pentru Neftci urmează meciul de miercuri cu Zira, din sferturile Cupei Azerbaidjanului. „Jucătorii care se pregătesc bine în timpul săptămânii, primesc o țansă la meciuri. Nu îmi voi critica jucătorii în presă.

Vă rugăm să ne acordați puțin timp. Vei ști când totul va fi pus la la punct”, a mai spus el.

neftci bakulaurentiu reghecampfqarabag