VIDEO | Ionuț Radu a fost prezentat oficial la Auxerre! Mesajul românului pentru suporteri

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023, ora 20:03,
Ionuț Radu
Ionuț Radu

Portarul românul Ionuț Radu a fost împrumutat de echipa franceză Auxerre de la cea italiană Inter Milano până la finalul sezonului.

Ionuț Radu i-a salutat pe suporterii lui Auxerre la prezentarea oficială

Radu a fost prezentat oficial la Auxerre, clubul de pe locul 19 din Ligue 1 menționând că nu are posibilitatea să-l transfere definitiv în vară. „Născut în 1997 la București, România, Andrei Ionuț Radu a fost considerat rapid un jucător promițător.

A semnat cu Inter Milano la 16 ani și a bifat primele apariții la prima echipă trei ani mai târziu.

Internațional român a ajuns în semifinala Euro 2019 și continuă să progreseze. Are în prezent două selecții la echipa națională. Cu experiența sa din Italia, portarul se alătură, așadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1”, au scris cei de la Auxerre pe site-ul oficial.

El a primit mesaje de încurajare de la mulți suporteri au lui Auxerre, dar au fost și câțiva care au atras atenția că a primit 73 de goluri în 50 de meciuri pe care le-a jucat la Genoa între iunie 2018 și iarna lui 2020.

ionuț raduligue 1Auxerre