VIDEO | Ionuț Stroe anunță o nouă investiție majoră la Craiova! ”Va fi unul dintre cele mai moderne din țară”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 20:56,
ionut-stroe
ionut-stroe

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, joi, la Craiova, că fostul Ştrand al Tineretului, care este abandonat din 2012, va fi transformat într-un bazin de înot şi va fi deopotrivă centru de agrement şi centru sportiv, printr-o investiţie  realizată de CNI.

Ionuț Stroe a anunțat modernizarea ștrandului abandonat din 2012.
„Vom demara modernizarea fostului Ştrand al Tineretului, unde vom avea un bazin de dimensiuni semiolimpice acoperit, investiţie de câteva milioane de euro realizată cu sprijinul CNI. La Craiova nu avem un bazin de mari dimensiuni acoperit, iar acesta probabil că va fi unul dintre cele mai moderne din ţară. (…) Conceptul pe care îl vom avansa CNI, cu care am demarat discuţiile acum o lună, o lună şi ceva, este unul modern.

Acest ştrand este abandonat din 2012 şi vrem să-i dăm o utilitate nu numai în sensul activităţilor de nataţie şi al competiţiilor sportive, ci şi să devină un spaţiu de agrement destinat marelui public, pentru că este o investiţie extrem de necesară Craiovei. Mi-am dorit enorm de mult să realizăm această investiţie în Craiova, care să fie utilă nu numai pentru sportivi, ci şi pentru public, ca centru de agrement”, a spus Stroe, într-o conferinţă de presă la Craiova.

Stroe a mai anunţat că Sala Sporturilor Voinţa va fi reabilitată şi reparată, iar ulterior va fi dotată cu echipamente sportive de ultimă generaţie – coşuri de baschet, porţi de handbal, fileu de volei, o structură mobilă pentru a organiza evenimente sportive în exterior etc, cu un buget de 700.000 lei, bani alocaţi din partea MTS.

De asemenea, Centrul de Tineret din Craiova va fi mutat la Baza turistică Craiova, urmând să fie dotat cu calculatoare, birouri, mobilier, unde tineri, ONG-ui pentru tineret să îşi poată desfăşura activitatea.

Ministrul Tineretului şi Sportului a mai spus că la sediul Clubului Sportiv Municipal Craiova este în derulare o investiţie de aproximativ 800.000 lei, realizată de minister, de reparaţii ample, de refacere a tuturor sălilor care găzduiesc activităţi sportive, cu noi dotări moderne.

Citește și S-a rupt lanțul de iubire între naș și fin! Gigi Becali și Mirel Rădoi nu mai au ce discuta!

realitateainvestitieionut stroecraiovastrand tineretuluicni