VIDEO | Jurnaliștii spanioli sar în apărarea lui Hațegan: ”Nimeni nu are dreptul să se adreseze așa unui arbitru”

Articol de Florian Tudorache - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018, ora 09:45,
Hategannnn

Editorialistul spaniol Iturralde Gonzalez, de la cotidianul AS, a lăudat prestația arbitrului român Ovidiu Hațegan din timpul meciului ȚSKA Moscova – Real Madrid 1-0, disputat aseară în Liga Campionilor.

”A fost o seară liniștită pe stadionul Lujniki. Un meci fără complicații. Nu au fost acțiuni controversate, cu excepția eliminării portarului rușilor în ultimul minut. Chiar și așa, celelalte decizii ale lui Hațegan au fost lipsite de dubii”, scrie ziaristul iberic.

Citește și EXCLUSIV | Mesaj EMOȚIONANT pentru noul antrenor al Rapidului de la cel mai bun prieten al său!

Acesta apără decizia arbitrului român de a-l elimina pe portarul și căpitanul gazdelor în ultimul minut de joc, după ce i-a arătat două cartonașe galbene pentru proteste.

”Arbitrul a acordat cele două galbene pentru proteste. Nimeni nu are dreptul să se adreseze așa unui arbitru. Aceștia suportă, de multe ori, prea multe insulte și, indiferent de cât de încinși sunt jucătorii, să nu uităm că și arbitrii au pulsul ridicat în timpul meciului. Lecția acestei eliminări pentru Akinfeev ar trebui să fie că protestele nu au ce căuta în fotbal”, a mai scris Iturralde Gonzalez.

liga campionilorpresa spaniolaakinfeevreal madridfotbalIturralde Gonzalezovidiu hateganeliminarecska moskovacartonas rosu