VIDEO | Managerul Bănel este neînvins în Liga 3! Rădoi și Dică sunt modelele lui Nicoliță

Articol de Florian Tudorache - Publicat sâmbătă, 08 septembrie 2018, ora 11:35,
nicolita

 Antrenor-jucător la echipa pe care a promovat-o din Liga a patra, Bănel Nicoliță, 33 de ani, are două victorii și un egal în primele meciuri ale noului sezon, ultimul succes, 1-0, fiind obținut sub privirile soției și ale celor două fiice la Bragadiru, meci în care a transformat un penalty obținut de fratele său, Stelian.

Nicoliță are ambiții mari cu echipa pe care o și sprijină financiar și recunoaște că se inspiră în deciziile tehnico-tactice din discuțiile pe care le are cu foștii săi coechipieri: Mirel Rădoi, acum selecționerul echipei de tineret a României – unde a debutat cu o victorie mare, 2-1 în Portugalia – și cu Nicolae Dică, omul de pe banca celor de la FCSB.

” Îmi place mult antrenoratul, dar mă enervez prea repede, însă sper să reușesc. Momentan sunt prea mic să mă gândesc să-i iau locul lui Mirel, eu mă bucur că am început munca de jos. Vorbesc cu Dică, cu Mirel, Ghionea, Petre Marin, Paraschiv, unii îmi sunt și rude. Ne vedem des, discutăm, ne întâlnim la grătare și vorbim la un suc despre fotbal, despre ce facem, despre cum eram noi ca jucători, ne amintim împreună toate lucrurile din aceea perioadă” – Bănel Nicoliță, antrenor-jucător CS Făurei.

După trei etape scurse din Liga a treia, echipa lui Bănel este neînvinsă și se află pe poziția secundă, cu șapte puncte.

”Nu mă gândesc la un obiectiv fix, iau lucrurile pas cu pas și văd la finalul turului ce iese, dar orice victorie îți dă speranțe că se poate și mai mult. Jucătorul Bănel Nicoliță se bucură mai mult decât antrenorul Bănel Nicoliță pentru orice succes. Nu știu dacă voi mai evolua și în Liga a doua, momentan mă gândesc să reușesc să fac treabă bună în acest sezon.

M-am obișnuit cu viața la Liga a treia, am început munca de jos, sunt bucuros că cei pe care i-am adus la echipă au început să facă ceea ce le-am spus. Nu e ușor să transferi jucători din toate părțile țării, am din Tecuci, București, chiar și Nigeria” – Bănel Nicoliță, antrenor-jucător CS Făurei.

liga 3nicolitafcsbbanel nicolitaantrenorfotbalbragadirujucatordicasteaua
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului