VIDEO | Marea provocare pentru Rădoi. „Suntem prea euforici!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 26 iunie 2019, ora 19:48,
radoi bucurie

Mirel Rădoi a vorbit despre cea mai mare provocare înaintea semifinalei cu Germania de la EURO 2019 U21. Selecţionerul naţionalei de tineret crede că euforia este la cote prea ridicate printre tricolori.

După calificarea triumfală în semifinale, sinonimă cu atingerea obiectivului de a participa la Jocurile Olimpice, obiectivul tricolorilor s-a schimbat din mers. Rădoi şi jucătorii săi vor să ajungă în finala EURO 2019. Selecţionerul a avertizat înaintea meciului cu Germania.

„Suntem prea euforici, mă bucur că nu se joacă în seara asta, fiindcă nu cred că ne-am fi ridicat la înălţimea meciului. Este normal să fie euforie, vom merge la Jocurile Olimpice după 56 de ani, dar repet, mă bucur că meciul este mâine şi încercăm să îi aducem cu picioarele pe pământ” – a spus Rădoi la conferinţa de presă.

“Știm că va fi foarte greu, ne-am pregătit pentru acest duel. Totul e posibil, am demonstrat că avem valoare și putem face lucruri importante împreună ca grup. Acesta e secretul nostru, unitatea! În plus, cu atâția suporteri în tribune, vom fi ca acasă, iar asta este un alt atuu al nostru!” – a anticipat şi George Puşcaş duelul cu Germania.

Rădoi şi jucătorii săi au pregătit şi loviturile de departajare înaintea meciului de la Bologna. Selecţionerul nu crede că meciul va fi influenţat de căldura exagerată din Italia. În ziua partidei sunt aşteptate temperaturi de 39 de grade Celsius.

„Într-un meci de o asemenea anvergură contează mai puţin vremea, adversarul, alţi factori care vor cădea într-un plan secundar. Ambele echipe suferă din punct de vedere fizic acum, va câştiga echipa mai pragmatică, se poate termina şi după 120 de minute” – a anticipat Rădoi.

Naţionala României va miza pe sprijinul a peste 20.000 de fani la meciul cu Germania. Partida de la Bologna va începe la ora 19:00.

mirel rădoiromaniageorge pușcașgermaniaeuro 2019bolognasemifinalaconferință
Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”

profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C