VIDEO | Marius Croitoru, înaintea meciului cu Craiova: „Ar fi o mare surpriză să obținem un rezultat bun”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 13:37,
marius croitoru

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul echipei FC Botoșani, întâmpină reale probleme în încercarea de a alcătui echipa pentru meciul cu Universitatea Craiova.

Gruparea moldoveană se confruntă cu un focar de COVID-19.

Din păcate asta e realitatea. Ne-a afectat destul de grav acest virus. O să apelez la jucătorii apți din punct de vedere medical. Astăzi mai așteptăm câteva teste.

Dacă mai sunt câțiva jucători a căror teste se negativează, probabil îi voi trece pe foaie ca să-i am la număr. În momentul ăsta nu am 18 jucători„, a declarat Croitoru, într-o conferință de presă.

Tehnicianul echipei moldovene a subliniat probleme de lot și spune că un eventual rezultat favorabil lor, ar fi o minune.

„Craiova este o echipă puternică. A demonstrat-o și anul trecut și la începutul acestui sezon. Sunt cele trei echipe Steaua, CFR și Craiova care pot câștiga campionatul. Craiova este o candidată la titlu. 

Craiova este mult mai bine organizată decât în anii precedenți. În condițiile date Craiova este favorită.

Ar fi o mare surpriză să obținem un rezultat bun. În alte condiții, nu, pentru că și Botoșaniul este o echipă puternică și am demonstrat-o împotriva Craiovei, a mai spus Marius Croitoru.

FC Botoșani primește vizita Universității Craiova, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:30, într-o partidă din runda a 11-a a Ligii 1.

Citește și – Un fost jucător al FCSB-ului se gândește la o colaborare cu Becali: “Dacă mă vrea, mai lucrez cu el!”

marius croitorurealitateabotoșaniuniversitatea craiovaconfrinta
sepsi

Sepsi, gata să impresioneze în Conference League: „Va trebui să reprezentăm cu succes România!”

Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”