VIDEO | Meciul Victoria Azarenka – Yulia Putintseva de la Miami Open a fost oprit după 3 game-uri! Motivul ciudat invocat de arbitru

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 26 martie 2024, ora 23:28,
Yulia Putintseva – Victoria Azarenka
Yulia Putintseva – Victoria Azarenka

Problemele ivite la ediția din acest an a turneului de tenis de la Miami îi fac pe organizatori să-și dorească să vină mai repede zilele finalelor.

Victoria Azarenka și Yulia Putintseva au fost trimise la vestiare din cauza unei pene de curent

Ploile care au căzut aproape non stop timp de două zile au dat peste cap programul meciurilor. Ulterior, Casper Ruud s-a plâns de lipsa elementelor esențiale (prosoape și apă rece pentru jucători), dar a fost ironizat de directorul competiției.

Iar, azi, meciul dintre belarusa Victoria Azarenka și kazaha Yulia Putintseva, din sferturi, a fost oprit din cauza unei pene de curent.

Putintseva conducea cu 2-1 și 30-0 pe propriul serviciu, moment în care arbitra croată Marija Cicak le-a cerut jucătoarelor să se ducă la vestiare.

Microfoanele au surprins dialogul dintre oficialul partidei și sportive. „Nu se mai joacă până nu primesc lumină sau sunet. În acest moment, după cum puteți vedea în spate, am pierdut puterea și nu mai am lumină și sunet”, a spus croata.

De ce am jucat două puncte?” din game-ul cu numărul 4 a întrebat Azarenka, iar răspăunsul a venit imediat. „Am avut putere, dar a căzut. Când am vrut să anunț scorul, nu se auzea nimic. Așa că, ne oprim până când problema va fi remediată și vom avea lumină sau sunet”, a spus arbitra.

Jucătoarele au plecat la vestiare și au revenit după apropximativ o oră. Azarenka și-a adjudecat manșa, la tie-break, cu 7-5, nu înainte de a salva trei mingi de set și a rata tot atâtea. Setul secund a revenit Yuliei, cu 6-1, astfel că acum se joacă decisivul, în care scorul este 1-1.

Miami Open 2024Yulia PutintsevaVictoria Azarenka