VIDEO | Mihaela Buzărnescu, campioană la Budapesta în proba de dublu! Jocurile Olimpice, următoarea destinație

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 16:59,
Mihaela Buzărnescu, Profimedia Images
Mihaela Buzărnescu, Profimedia Images

Sportiva din România a izbutit să cucerească, alături de perechea Fanny Stollar (Ungaria), finala turneului WTA de la Budapesta, în proba de dublu!

Mihaela Buzărnescu merge la Tokyo cu un moral ridicat, asta după ce a reușit să își adjudece al treilea titlu WTA al carierei. Echipa româno-maghiară s-a impus în minimum de seturi în fața perechii Aliona Bolsova/Tamara Korpatsch (Spania/Germania), scor 6-4, 6-4. Buzănescu și Stollar vor fi recompensate de forul mondial cu câte un cec în valoare de 5.150 de dolari, dar și cu 280 de puncte în clasamentul de dublu.

Sursa foto: Profimedia Images

Buzărnescu a cucerit astfel al treilea titlu al carierei și primul după trei ani în circuitul WTA. Românca a mai triumfat la San Jose 2018, la simplu (6-1, 6-0 în finala cu Maria Sakkari), și la Strasbourg 2018, în proba de dublu, împreună cu Raluca Olaru (7-5, 7-5 în ultimul act cu Nadyia Kichenok/Anastasia Rodionova).

Pentru Mihaela a fost ultima repetiție înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție care va avea loc în perioada 23 iulie – 8 august. Buzărnescu va fi singura reprezentantă a României în proba de simplu a turneului de tenis olimpic, în timp ce Monica Niculescu și Raluca Olaru vor face echipă la dublu.

Citește și MIHAELA BUZĂRNESCU, DISPUSĂ LA SACRIFICIU PENTRU PARTICIPAREA LA OLIMPIADĂ: ,,MI-AŞ FI PLĂTIT SINGURĂ AVIONUL”

realitateatenismihaela buzărnescubudapesta