VIDEO | Mihai Iosif, memorabil despre fanii rapidişti: „Şi când ne înjură, ne înjură cu talent!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 15:30,
Mihai Iosif, sursa foto: Rapid/Facebook
Mihai Iosif, sursa foto: Rapid/Facebook

Rapid revine pe Arena Naţională pentru meciul cu FC Argeş din etapa a 19-a a sezonului regulat. Contestat în ultima perioadă, Mihai Iosif speră să le ofere fanilor o victorie care să îi facă mulţumiţi.

Meciul cu FC Argeş se va disputa cu spectatori, în limita a 50 la sută din capacitatea stadionului. Giuleştenii speră să dubleze victoria din tur, atunci când s-au impus cu 1-0. Mihai Iosif are însă probleme mari de lot: Dragoş Grigore, Alx Ioniţă, Junior Morais, Cătălin Hlistei şi Nicolae Carnat sunt printre jucătorii indisponibili.

Antrenorul giuleştenilor a descris într-o manieră memorabilă legătura cu fierbintele public al alb-vişiniiilor.

„Ne bucurăm să ne reîntoarcem în Bucureşti, să jucăm din nou cu suporteri, nu am mai jucat de mult alături de suporterii noştri minunaţi, care şi când ne înjură ne înjură cu talent, dar sperăm să facem un joc bun şi să mulţumim pe toată lumea.

Au mai fost meciuri destule pe Arena Naţională, suporterii au fost mereu alături de noi, ne dorim să fie întotdeauna alături de noi, adevăraţii suporteri sunt mereu alături, ca şi în viaţă, adevăraţii prieteni sunt alături în momentele dificile.

Este greu, nu este chiar ceva uşor, la Rapid. Din fotoliu sau de la televizor lucrurile se văd într-un fel, dar noi încercăm să îi mulţumim fiindcă ei sunt aparte. Poate că aşteptările sunt mari de la aceste cluburi (n.r.: Rapid şi FC U Craiova), anul trecut pe vremea asta abia reuşeam prima serie de victorii care ne ducea în faţă. Trebuie să rămânem calmi, încrezători, suntem două echipe nou-promovate. Ceea ce se întâmplă într-o echipă este un mecanism, dacă o rotiţă nu funcţionează, mecanismul se blochează. Mă refer la echipă, patronat, suporteri” – a declarat antrenorul rapidist.

Rapid – FC Argeş se va juca vineri, de la 20:30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

 

 

rapidiosiffc argeșantrenoralb-visiniisuporteriliga 1sezon regulat