VIDEO | Mihai Iosif pune presiune pe conducătorii Rapidului: „Aştept transferurile promise!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 26 iunie 2021, ora 19:09,
Mihai Iosif
Mihai Iosif

Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, a vorbit la finalul partidei amicale disputate împotriva celor de la Farul Constanța, încheiată cu scorul de 1-1!

Reveniți în Liga 1 după șase ani de absență, rapidiștii vor să producă surpriza încă din primul sezon și să obțină o clasare cât mai sus la finalul campionatului. Pentru asta, patronul Victor Angelescu își dorește să obțină semnăturile mai multor jucători cu valoare, care ar urma să pună umărul la ascensiunea formației de la Podul Grant.

Cu toate acestea, Mihai Iosif a ținut să le atragă atenția celor din conducere și a mărturisit că așteaptă în continuare transferurile promise. Totodată, tehnicianul Rapidului a vorbit și despre duelul cu Farul și consideră că elevii săi mai au foarte mult de muncă până când vor forma un grup puternic.

„Am făcut un antrenament reuşit. Nu am urmărit neapărat rezultatul. Mai avem mult de muncă. Este sfârşitul primului cantonament, sunt foarte mulţumit de băieţi. Am avut mulţi tineri în acest cantonament. Aştept transferurile promise şi sper să devenim pe zi ce trece mai puternici. A fost o perioadă grea, de acumulare, s-a văzut şi azi că jucătorii au fost obosiţi. Dar aşa este în această perioadă.

(despre jucătorii în probe) Vom vedea pe viitor! Pentru meciul cu Braşov o să avem foarte mulţi absenţi, toţi copiii care au Bacalaureat. Încercăm să creştem de la meci la meci. Condiţiile sunt bune la Braşov”, a spus Mihai Iosif, la finalul partidei.

Citește și RĂZVAN LUCESCU, MESAJ PENTRU SUPORTERII RAPIDULUI: „OBIECTIVUL ESTE EVITAREA RETROGRADĂRII”

mihai iosifdeclaratiirealitatealiga 1rapid