VIDEO | Mourinho şi-a desfiinţat jucătorii! „Poate acum nu mă mai întrebaţi!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 12:16,
mourinho

Jose Mourinho a fost supărat foc după ce Tottenham a pierdut pe terenul belgienilor de la Antwerp în Europa League. Londonezii au fost învinşi la limită, scor 1-0, iar Mourinho le-a transmis un mesaj dur jucătorilor.

La conferinţa de presă, ziariştii l-au întrebat despre prestaţia mediocră a lui Delle Alli, iar Mourinho a răspuns fără ezitări.

„Am făcut patru schimbări la pauză, aş fi făcut unsprezece dacă puteam, sau pe toate cinci, dar m-am gândit că ne aşteaptă o a doua repriză lungă. Nu vreau să nominalizez, cred că prestaţiile individuale proaste afectează echipa, dar şi prestaţia echipei în ansambul afectează jucătorii luaţi individual. Voi mă întrebaţi în fiecare săptămână de ce nu joacă un jucător sau altul, de ce unul nu este selectat. Acum aţi primit răspunsurile, poate câteva săptămâni nu mă veţi mai întreba” – a fost discursu portughezului.

În pas cu vremurile, Mourinho a postat şi un mesaj pentru jucătorii săi prin intermediul contului de Instagram.

„Evoluţiile proaste merită rezultate proaste. Sper că toată lumea din autocarul ăsta este la fel de supărată ca mine. ANTRENAMENT MÂINE LA 11 DIMINEAŢA!” – a scris managerul lui Tottenham.

 

 

conferințăEuropa LeagueAntwerpmourinhotottenhaminfrangeredelle alli
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe națională: „Rezultatele sunt dezastruoase!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”