VIDEO | O nouă tragedie zguduie lumea fotbalului! A făcut infarct după un gol marcat în prelungiri de echipa sa

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 18:39,
TRAGEDIE
TRAGEDIE

Antrenorul unei echipe de fotbal din liga a doua egipteană a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa în finalul unui meci disputat la 2 decembrie, relatează presa internaţională, potrivit News.ro.

În minutul 90+2 al partidei El-Magd – El-Zarqa Mohamed Saad a înscris unicul gol al partidei. Antrenorul echipei gazdă, Adham El-Selhadar (53 de ani), s-a bucurat pentru reușită, dar a suferit un atac de cord și s-a prăbuşit pe marginea terenului. Medicii prezenți la stadion i-au acordat îngrijiri medicale, iar ulterior tehnicianul a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

Cu această victorie, El-Magd a urcat pe locul 7 în clasament, având 14 puncte.Fostele cluburi ale lui El-Selhadar, Al Ahly şi Ismaily, au postat mesaje de condoleanţe.

Preşedintele Mahmoud Al-Khaatib şi membrii consiliului director deplând trecerea în nefiinţă a antrenorului Adham El-Selhadar”, a notat Al Ahly, în timp ce Ismaily a postat un mesaj similar, cu precizarea că El-Sehadar a fost “un star şi fost antrenor al echipei”.

Citește și VIDEO | VESTE CRUNTĂ PENTRU GICĂ HAGI. DIN PĂCATE, A MURIT

antrenorAdham El-SelhadaregiptEl-Magdvideoa murit