VIDEO | Oana Borş, primul mesaj după accidentarea horror de la Mondial!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 14:25,
sursa foto: Digi Sport
sursa foto: Digi Sport

Oana Borş a marcat primul gol pentru naţionala României, însă s-a accidentat grav la faza reuşitei din meciul cu Iran! Handbalista în vârstă de 18 ani le-a transmis un mesaj susţinătorilor. 

Sportiva legitimată la Minaur a mers direct la spital de pe parchetul sălii din Castellon, însă a rămas cu moralul ridicat după momentul groaznic petrecut în timpul meciului cu Iran. În dimineaţa de după meci, FRH a postat mesajul video al mezinei din lotul lui Adi Vasile.

”E frustrarea aia de după accidentare, pentru că știam că pot să dovedesc ceva și nu mai ajuns să fac asta. Merită tot efortul și toate chestiile grele ca să joci la națională” – a spus Oana Borş.

La finalul meciului, antrenorul Adi Vasile era doar cu gândul la tânăra de 18 ani, care a fost luată cu targa de pe teren și dusă direct la spital.

„Felicit jucătoarele Iranului pentru că au ajuns la acest Campionat Mondial, să o țineți tot așa, pentru că veți avea de câștigat după acest Mondial. Noi am avut un obiectiv foarte clar, acela de a câștiga meciul și a trebuit să ne îndeplinim sarcinile de la antrenamente.

Al doilea obiectiv a fost ca toată lumea să fie sănătoasă, dar din păcate, am avut o accidentare majoră a unei jucătoare care a și marcat primul ei gol la națională. Cred că a plătit un preț prea mare pentru asta.

A plecat deja la spital, dar din experiența noastră, asemenea momente nu se termină cu ceva norocos, așa că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău sau să ne pregătim pentru ce e mai bun.

Sunt mereu lucruri de îmbunătățit, însă gândul nostru este acum să fim alături de Oana Borș, îi dorim tot binele și suntem alături de ea”, a spus Adi Vasile la final.

După victoria la scor cu Iran (39-11), tricolorele vor întâlni Kazahstan în cel de-al doilea meci de la Campionatul Mondial.

 

iranhandbaladi vasileaccidentareromaniakazahstancampionatul mondialoana bors