VIDEO | Optimism la cote înalte în tabăra dinamovistă! Contra: ”Îi văd din ce în ce mai bine!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 26 septembrie 2020, ora 19:34,
cosmin contra rade

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu UTA Arad.

”Câinii” o așteaptă pe ”Bătrâna Doamnă” în Ștefan cel Mare. Meciul dintre cele două echipe se va disputa luni, 28 septembrie, de la ora 21:00.

Dinamo a câștigat etapa trecută la Mediaș, scor 3-1, iar ”Guriță” speră ca elevii săi să bifeze a doua victorie consecutivă în Liga 1.

Contra este optimist înaintea meciului cu UTA Arad, însă le transmite jucătorilor săi să nu se culce pe o ureche: „Ne dorim să avem continuitate în rezultate, la nivel de joc. E clar că dacă legăm victorii, vom urca şi în clasament. Sper să jucăm la fel de bine ca în ultimele două jocuri, să avem un rezultat favorabil şi să devenim o echipă solidă la nivel de rezultate. E mult timp de când nu am câştigat pe teren propriu.

UTA este o echipă bună, bine aşezată în teren, cu un antrenor meticulos. Mie mi-a plăcut şi anul trecut în Liga 2, o echipă dezinvoltă, niciun meci nu este uşor. Trebuie să fim foarte atenţi şi să fim concentraţi de la început pentru a nu avea vreo surpriză.

Încet, încet, jucătorii încep să se simtă între ei, cei străini se acomodează la fotbalul din România, dar fizic nu suntem încă la nivel optim. Încercăm să recuperăm, pentru că nu am făcut pregătirea de vară. Nu este uşor, dar îi văd din ce în ce mai bine la antrenamente şi sper să arătăm tot mai bine.” a declarat Contra la conferința de presă.

Antrenorul principal Cosmin Contra a vorbit în această după-amiază, la sala de conferințe, despre următorul meci în Liga…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

Citește și Următoarea schimbare gândită de spanioli va produce un cutremur La Dinamo! Fanii vor fi revoltați

declaratiirealitateadinamoconferințăcosmin contrauta arad