SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Orgie SEXUALĂ cu prostituate, droguri şi alcool! Imaginile cu un cunoscut arbitru au apărut pe internet

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021, ora 12:42,
ARBITRU
ARBITRU

Un arbitru care a condus-o pe FCSB la un meci din Europa League a fost acuzat de trafic de droguri şi de arme. Slovenul Slavko Vincic a condus meciul Lazio – FCSB 5-1, dar presa internațională a relatat că se ocupa și cu alte lucruri mai puțin legale.

De altfel, arbitrul a și fost reţinut de poliţia din Bosnia&Herţegovina, sub suspiciunea de prostituţie, trafic de droguri şi de arme, în 2020.

La momentul acela, arbitrul a fost reținut alături de Tijana Maksimovic, o tânără despre care se crede că era capul reţelei de prostituţie.

Aceasta a fost prinsă în timp ce încerca să treacă graniţa cu Croaţia, într-o barcă în care se aflau alte trei femei. La o percheziţie ulterioară, arbitrul a fost găsit într-o locaţiei din Bijeljina, Bosnia&Herţegovina. Tot aici poliţiştii au găsit cocaină, arme, dar şi 9 fete care fuseseră păcălite să se prostitueze.

În total au fost arestate în acest caz nu mai puţin de 26 de persoane, printre care se numără şi Slavko Vincic. Potrivit presei din Bosnia, arbitrul în vârstă de 40 de ani n-ar fi condus în mod direct operaţiunile, dar a fost implicat în ele.

League, în sezonul 2015-2016, într-un meci cu AZ Alkmaar. Atunci, giurguvenii s-au impus cu 3-2.

UEFA a trecut cu vedere acuzațiile și l-a delegat la Euro 2020, turneul final disputat vara aceasta. De altfel, arbitrul a condus mai multe meciuri internaționale, din Liga Camipionilor și Liga Europa.

Citește și VIDEO | GHEORGHE TADICI, IMPLICAT ÎNTR-UN SCANDAL MONSTRU. ANTRENORUL, FILMAT CUM ÎȘI AGRESEAZĂ HANDBALISTELE

arbitruprostitutierealitateascandalslavko vincicsexfcsbfptbalorgie