VIDEO | Pancu atacă promovarea în Liga 1! „Fotbalul propus de mine e bazat pe tinerețe, energie, spirit ofensiv”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 21 iulie 2019, ora 17:50,
pancu
pancu

Rapid București a prezentat jucătorii care au fost transferați în această vară. Obiectivul giuleștenilor este promovarea în Liga 1, deși abia au ajuns în divizia secundă. Antrenorul Daniel Pancu s-a declarat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

Zece jucători a adus Rapid: Matias Roskopf, Facundo Mallo, Rareș Lazăr, Alex Achiriloaie, Alex Dulca, Brighton Labeau, George Tudoran, Gabriel Dodoi, Sandro Djuric și Enrichi Finica.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Ovidiu Burcă și antrenorul Daniel Pancu au vorbit despre planurile clubului în noul sezon.

Am adus mulți jucători noi, cel mai în vârstă este Sandro Djuric, 25 de ani, ceea ce înseamnă că pe lângă valoarea lor, am adus jucători tineri ce ne vor ajuta pe viitor. Fotbalul propus de mine e bazat pe tinerețe, elan, energie multă, spirit ofensiv, lucruri fără de care nu se poate în fotbalul modern și mai ales la un club cum este Rapid.

Mă declar mulțumit, pentru că pe lângă Voicu, Drăghia, Iacob, Cârstocea, chiar și Hlistei, plus Goge și Vlada, care sunt alături de noi de la începutul acestui proiect, avem foarte mulți jucători tineri, ce își doresc foarte mult să se afirme, să devină nume cunoscute în fotbalul românesc.

Sperăm să avem parte de promovare, ăsta este obiectivul nostru, clar, altul nu puteam să avem la Rapid„, a spus Daniel Pancu.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor nou-veniți. Sunt ferm convins că am făcut o selecție bună. Legat de condiții, de tot ce ține de noi, de ambientul din jurul vostru, vrem să vă fie gândul doar la fotbal, iar din partea voastră cerem ultima resursă de energie pentru fiecare meci.

Va fi un an extrem de frumos, sunt foarte multe echipe aflate în lupta pentru promovare, dar obiectivul nostru e unul foarte clar: trebuie să promovăm în Liga 1! Acolo îi este locul Rapidului„, a declarat Ovidiu Burcă.

Liga a 2-a va debuta pe 3 august. În prima etapă, Rapid va juca pe teren propriu cu Farul Constanța.

antrenorpanculiga 2transferurirapidpromovaredaniel pancu