VIDEO | Papură, speriat de meciul cu Progresul Spartac: ,,Ar fi cea mai mare capcană”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 18:50,
Papură

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul din 16-imile Cupei României, pe teren propriu cu Progresul Spartac.

Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, spune că partida cu echipa din Liga a 3-a nu este deja câştigată, iar jucătorii săi ar cădea într-o mare capcană dacă ar crede acest lucru.

Craiova nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, iar o eliminare prematură din Cupă ar fi apogeul dezastrului. Papură spune că pregăteşte meciul foarte bine, chiar dacă adversarul este unul inferior.

Ne aşteaptă un meci de Cupă, trebuie să tratăm toate meciurile la fel, indiferent de adversar, altfel de va fi greu, putem avea probleme cu orice echipă.

Pregătesc toate meciurile la fel, că sunt oficiale, de Cupă, amicale. Jucătorii trebuie să fie concentraţi pentru fiecare joc, ar fi cea mai mare capcană în care am putea cădea, să nu fim atenţi. Este doar pe hârtie diferenţă, doar statistic, dar trebuie să arăţi şi pe teren că este diferenţă între Liga I şi Liga a III-a.” a spus antrenorul la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Papură îşi aduce aminte şi de partida de cupă de anul trecut, când Craiova a fost eliminată de Iaşi. Antrenorul spune că gândul îi este setat doar pe acest meci, cu Progresul Spartac.

,,În ultima fază a meciului am fost eliminaţi la Iaşi în Cupă, în primăvară, îmi aduc aminte, nu am fost atenţi, după ce abia egalasem. Trebuie să avem obiectiv să câştigăm fiecare meci, ca să câştigi Cupa trebuie să treci de primul tur, aşa că ne gândim numai la acest joc.”, a mai punctat antrenorul.

Citeşte şi VIDEO EXCLUSIV | Mărturisire incredibilă după ani de zile: ”N-am fost condamnaţi de DNA, ci de serviciile secrete”

progresul spartacrealitateacraiovapapuracupa romaniei
Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician

arena_nationala

Detalii despre voluntarii din București de la EURO 2020: „Este un moment istoric”