VIDEO | Trei zile până la Turneul Campioanelor! Halep: „Mă simt destul de bine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019, ora 19:47,
Halep-Shenzhen
Halep-Shenzhen

Simona Halep se pregătește intens pentru debutul în Turneul Campioanelor de la Shenzhen, China. Românca este încrezătoare că poate obține un rezultat bun, având în vedere că a scăpat de problemele la spate și îl are alături pe antrenorul australian Darren Cahill. 

Turneul Campioanelor este programat în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie și oferă premii record în valoare de 14 milioane de dolari.

Simona Halep (28 de ani, locul 5 WTA) n-a mai jucat de aproape o lună și s-a confruntat cu probleme fizice la spate. În ultima vreme, a făcut tratament și exerciții fizice intense și susține că este aptă de joc.

Este un turneu foarte greu. Mă simt destul de bine, dar niciodată nu știi cu spatele. Pornesc cu gânduri pozitive şi sper să joc meciurile„, a spus Simona.

Reluarea colaborării cu Darren Cahill i-a dat aripi româncei. Antrenorul australian a luat un an de pauză.

Din punctul meu de vedere, Darren Cahill este cel mai bun antrenor din lume. O spun foarte lejer şi foarte deschis. M-a ajutat enorm, în special pe partea emotională, mi-a dat multă încredere. Dar şi pe partea de tenis, tot timpul a ştiut când să-mi spună ceva.

Antrenorul meu de acum, Daniel Dobre, este şi va fi în continuare alături de mine. Îl ştiu de foarte mulţi ani și tot timpul când am simţit nevoia să mă antrenez alături de un antrenor român am apelat la el„, a spus Halep.

Cele opt jucătoare care vor concura la Turneul Campioanelor 2019 sunt: australianca Ashleigh Barty, cehoaica Karolina PliskovaSimona Halep, canadianca Bianca Andreescu, japoneza Naomi Osaka, cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina și elvețianca Belinda Bencic.

daniel dobreturneul campioanelorsimona halepshenzhendarren cahillantrenorantrenamenteHalep