VIDEO | Ricardo Grigore a organizat o petrecere cu manele. Paul Anton și Mihai Eșanu, invitați

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 09 aprilie 2021, ora 20:25,
ricardo grigore

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani la data de 7 aprilie. Jucătorul lui Dinamo a petrecut într-un mare fel, de ziua lui, alături de mai mulți colegi de la echipa din „Ștefan cel Mare”.

La petrecerea organizată de Grigore au mai participat Paul Anton și Mihai Eșanu. Ultimii doi au fost eliminați în meciul cu CFR Cluj și sunt suspendați pentru meciul cu Academica Clinceni, programat pentru vineri de la 20:30, în cadrul etapei a 30-a, ultima din sezonul regular de fotbal.

Atmosfera a fost întreținută de cântărețul de manele Marius Babanu, iar Florin Bejan și Robert Moldoveanu dădeau dedicații. „De la Bejan pentru toată lumea prezentă. Pentru Ricci și Alexandra lui. Să trăiască Ricci! La mulți ani! Pentru cel mai dulce caracter. Și pentru Eșanu frățiorul lui.

Pentru Anton, pentru Moldoveanu, pentru Eșanu și Bejan bineînțeles. Și pentru toată familia lor. Pentru Ricci și cel mai frumos caracter Gheorghe”.

Citește și Nedelcearu nu a uitat de Dinamo! “Sângele apă nu se face!”

 

 

dinamomanelevideobabanupaul antonpetreceremihai esanuricardo grigore
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”