VIDEO | Petrolul începe pregătirea pentru playoff. „Este o şansă foarte mare!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 00:42,
hamza cantonament

Petroliştii au intrat în cantonamentul de două săptămâni pentru a pregăti playoff-ul de promovare în Liga 1. 23 de jucători au intrat în stagiul de pregătire în regim de carantină sub comanda lui Costel Enache.

„Lupii” vor avea cartierul general în următoarele 14 zile la un hotel din centrul Ploieştiului şi vor respecta cu stricteţe recomandările autorităţilor. Jucătorii se vor antrena la început în grupuri de câte patru şi se vor deplasa cu autocarul la terenurile de la Strejnicu şi Pleaşa.

Stagiul de pregătire al „lupilor” a început cu testarea obligatorie COVID-19.

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Luni, 25 mai 2020

23 de jucători sunt au intrat sub comanda lui Costel Enache în cantonament:

– Raul Avram, Cezar Lungu (portari);

– Alberto Olaru, Ștefan Bărboianu, Andrei Răuță, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Țicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurențiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Nițescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu și Ștefan Blănaru (jucători de câmp).

Portarul Cristian Apostolachi, revenit mai târziu în ţară din Republica Moldova, va mai sta în autoizolare la domiciliu timp de o săptămână.

„Ne vom pregăti cu gândul la promovare. Este o şansă foarte mare. Ne bucurăm că se joacă şi că nu a îngheţat sezonul. Cu siguranţă trebuie să facem totul pentru a promova. Nu ştiu cât de mult ne avantajează sistemul, este important că se joacă. Chiar dacă sunt puţine jocuri trebuie să le dovedim pe toate, altfel nu vom promova. Cu siguranţă ne-ar fi ajutat mult publicul, toată lumea îşi doreşte să joace cu tribunele pline. Sperăm ca în Liga 1 să jucăm cu stadionul plin” – a declarat căpitanul Laurenţiu Marinescu.

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Luni, 25 mai 2020

Playoff-ul celor şase echipe cu şanse la promovarea în Liga 1 va începe pe 4 iulie.

sursa foto: FCPetrolul.ro

liga 2petrolulplayoffploiesticantonamentpromovareCovid-19
cfr

Reacția celor de la CFR, după aflarea primului adversar european: „Ne-am fi dorit o echipă cât mai accesibilă!”

Alexandru Albu UTA ARAD ADAM NEMEC DINAMO

Jucătorul care putea câştiga trei titluri cu CFR Cluj: ,,Trebuia să mă duc să semnez”