VIDEO | Ploieşteanul care le va merge la inimă fanilor. „Petrolul, un vis împlinit!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 14 ianuarie 2021, ora 18:04,
romario moise

Romario Moise, cel mai apreciat transfer reuşit de Petrolul în pauza de iarnă, a vorbit despre mutarea din cariera sa. Jucătorul născut în Ploieşti este încântat că a ajuns să reprezinte culorile galben-albastre.

Mijlocaşul crescut la Astra Giurgiu, pentru care a strâns 70 de meciuri în Liga 1, a evoluat ultima oară la UTA. Moise a reuşit promovarea în Liga 1 cu arădenii în sezonul trecut.

Pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani, împrumutul la Petrolul nu este un pas înapoi în carieră. Romario a explicat motivul într-un interviu postat pe canalul de YouTube al clubului.

„Pentru mine, am spus acum ceva timp, ar fi un vis să joc la Petrolul. Mi-am dorit foarte mult, cu siguranţă şi familia mea este foarte fericită acum. Pe scurt, un vis împlinit. Ţinând cont de Petrolul nu am avut nicio reţinere să vin din nou la Liga 2, ştiam că este un club foarte mare, cu mare tradiţie, nu am avut nicio reţinere.

Cred că, ţinând cont de modalitatea de disputare a meciurilor, este mai uşor. Suntem la mâna noastră şi victoriile ne vor aduce acolo unde ne este locul.
Nivelul nu este foarte schimbat, este ridicat, toate echipele s-au întărit, îşi doresc promovarea, au făcut public acest lucru. Este clar că nu va fi uşor, dar am venit să pun umărul la treabă. De suflet este nevoie în primul rând. Cu siguranţă. Ca toţi băieţii să ne dorim din tot sufletul” – a declarat jucătorul împrumutat de la Astra până la finalul sezonului.

Romario Moise a explicat şi cum s-a ales cu prenumele său exotic. Tatăl său poartă un nume la fel de celebru: Beckenbauer!

„M-am născut în 1995, iar în 1994 a câştigat Brazilia Campionatul Mondial şi Romario a fost printre cei mai buni jucători. După el mi-au pus numele părinţii mei” – a declarat noul mijlocaş al „lupilor”.

Romario are şi un frate botezat tot după un star al fotbalului mondial: Antonio, după fostul mijlocaş al Squadrei Azzura, Antonio Conte.

 

 

 

 

Astraploiestiromariomijlocasliga 2petrolulromario moiseutaastra giurgiuimprumut
Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor

Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1