VIDEO | Prima victorie pentru Caroline Wozniacki la Turneul Campioanelor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 23 octombrie 2018, ora 17:32,
Wozniacki
Wozniacki

Daneza Caroline Wozniacki (locul 3 WTA) a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova (locul 5 WTA), scor 7-5, 3-6, 6-2, în Grupa Albă din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

Partida a durat două ore și 17 minute. În setul decisiv, Wozniacki a jucat excelent, atât la serviciu, pe care nu l-a cedat niciodată, cât și la retur.

Petra Kvitova (28 de ani) a fost jucătoarea mai agresivă, care a avut inițiativa în schimburile de mingi. Jucătoarea din Cehia a reușit 40 de lovituri direct câștigătoare, dar a comis și 40 de erori neforțate.

Caroline Wozniacki (28 de ani) a avut binecunoscutul joc „la procentaj”, cu doar 14 greșeli neprovocate și 19 lovituri câștigătoare.

Înaintea acestui meci, Kvitova conducea cu 9-5 la confruntările directe. Totodată, cehoaica avea patru victorii consecutive cu Wozniacki.

Petra Kvitova are două înfrângeri din tot atâtea meciuri la Turneul Campioanelor. Ea a fost învinsă și de către ucraineanca Elina Svitolina (locul 7 WTA), scor 6-3, 6-3.

Caroline Wozniacki, campioana en titre la Singapore, are un punct în clasament, după ce a pierdut partida inaugurală – 2-6, 4-6 cu Karolina Pliskova (Cehia, locul 8 WTA).

Tot astăzi se va disputa partida Elina Svitolina – Karolina Pliskova, în Grupa Albă de la Turneul Campioanelor. Primele două clasate se vor califica în semifinale.

wtakvitovacaroline wozniackisingaporewozniackivictorieturneul campioanelorpetra kvitova