VIDEO | Probleme mari la Craiova! Constructorul ar putea refuza schimbarea gazonului! Ce spune primarul Genoiu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 27 septembrie 2019, ora 19:59,
sedinta craiova piti primar

Conducerea Universitățiii Craiova în frunte cu Victor Pițurcă, primarul Craiovei, reprezentanții Companiei Naționale de Investiții și ai constructorului arenei Ion Oblemenco s-au întâlnit astăzi la stadion pentru a discuta despre schimbarea gazonului. 

Suprafața de joc a stadionului din Bănie este în stare deplorabilă. Clubul Universitatea Craiova a adus la ședință inclusiv medicul echipei pentru a explica pericolele la care sunt expuși jucătorii.

Și care țin nu doar de denivelări și de starea proastă a gazonului, ci și de substanțele pe care le degajă și care sunt inhalate de fotbaliști!

Există două variante.

Prima: Constructorul să își asume schimbarea gazonului, lucrarea fiind în garanție. În acest caz, va fi înlocuit tot cu gazon natural, potrivit caietului de sarcini asumat.

Lucrările ar avea loc în pauza competițională următoare generată de meciurile naționalei, în luna octombrie.

A doua variantă ia în calcul refuzul constructorului. În acest caz, municipalitatea și CNI vor proceda la schimbarea gazonului, însă procedura este una de durată, necesitând o nouă licitație.

Singura parte bună ar fi că Primăria Craiova ar urma să solicite CNI modificarea proiectului pentru implementarea unei tehnologii de ultimă oră cu gazon mixt, natural și artificial. 

Totodată, Primăria va trebui să se îndrepte în instanță împotriva constructorului care refuză să repare o lucrare aflată în garanție, pentru recuperarea prejudiciului.

Gazonul trebuie schimbat și va fi schimbat.

Constructorul și-a luat un termen până miercuri să dea un răspuns dacă va face lucrările. În cazul în care refuză, vom face noi schimbările, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului„, a spus primarul Mihail Genoiu.

Urmărește declarația completă și imagini de la stadion mai jos:

gazongenoiucraiovauniversitatea
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”