VIDEO | Promisiunea făcută de Alin Boțogan, pentru suporterii Petrolului: „O să mă antrenez și în vacanță”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 20:30,
ALIN BOȚOGAN, PETROLUL. Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești
ALIN BOȚOGAN, PETROLUL. Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești

Alin Boțogan (17 ani) a intrat pe teren în minutul 64 al meciului dintre Petrolul și „U” Cluj, iar evoluția sa a fost bună. Cinci minute mai târziu, gazdele aveau să marcheze unicul gol al partidei, prin Eugeniu Cebotaru.

Boțogan a vorbit despre victoria înregistrată în fața grupării ardelene.

Un meci greu, disputat, două echipe bune care au știut ce vor de la început. Eu zic că echipa mai bună a câștigat. (N.r. – Ce ai simțit în momentul în care ai intrat?). Eram nerăbdător când mi-a zis antrenorul că sunt șanse să intru, dar nu eram sigur. Eram nerăbdător să intru, să arăt ce pot.

Mă simt bine, nu simt că sunt cel mai mic din lot. Suntem o familie, m-am integrat bine și chiar mă simt bine. Mă înțeleg bine cu toată lumea. La antrenament cei care sunt pe post cu mine îmi mai arată, mă mai sfătuiesc.

Sper cât mai curând să fiu titular, poate chiar în februarie când începem. O să muncesc, o să mă antrenez și în vacanță, sper să vin mult mai pregătit. Sper să fac carieră, vreau să fiu profesionist”, a declarat tânărul Petrolului, la conferința de presă.

Petrolul a câștigat derby-ul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, marți, pe teren propriu, în epilogul etapei a 16-a a Ligii a 2-a. Acesta a fost ultimul meci din 2021 din Liga a 2-a, jocurile urmând a se relua la finalul lunii februarie 2022. Petrolul este deja calificată în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Ploieştenii conduc în clasament cu 42 de puncte. Pe locul secund se află FC Hermannstadt, cu 35 de puncte. Universitatea Cluj completează podiumul, cu 33 de puncte.

Citește și EXCLUSIV | FOST PORTAR AL „LUPILOR GALBENI”, CONVINS CĂ PETROLUL VA PROMOVA: „NU-I PUNE NIMENI PROBLEME. E MERITUL LUI NAE CONSTANTIN”

liga 2Alin Boțoganfotbalvideopetrolul