VIDEO | Rafa Nadal, aniversat la Roland Garros. „Am găsit mereu motivația să continui”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 04 iunie 2019, ora 10:01,
nadal-aniversare

Ibericul Rafael Nadal (locul 2 ATP) a împlinit ieri 33 de ani și a fost sărbătorit de către organizatorii turneului Roland Garros. Nadal se simte ca acasă la Paris, după ce a câștigat Openul Franței de 11 ori.

Rafa Nadal a primit un tort și a fost felicitat pentru întreaga carieră de către președintele Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, și de către directorul Roland Garros, Guy Forget.

Rafa's Birthday- RG

We interrupt your regularly scheduled programming to share a peek of Rafa Nadal celebrating his birthday ?Happy 33rd, King of Clay!

Publicată de Tennis Channel pe Luni, 3 iunie 2019

Când aveam 18 ani, nu credeam că voi fi aici la 33 de ani, era ceva imposibil de imaginat. Unii oameni au crezut că îmi termina cariera repede. Din fericire, în ciuda tuturor problemelor pe care le-am avut, am reușit să mențin dorința și plăcerea. Chiar dacă am avut un momente grele, am găsit mereu motivația de a continua. Oamenii tot spuneau că voi avea o carieră scurtă din cauza modului în care joc. Din fericire, s-au înșelat„, a spus Nadal, citat de AFP.

Nadal a avut zi liberă la Roland Garros și va juca astăzi în sferturile de finală, împotriva japonezului Kei Nishikori (locul 7 ATP), de la ora 16:30.

Spaniolul, supranumit ‘Regele zgurii’, este favorit să câștige un nou titlu la Paris.

aniversarekei nishikori33 de anisferturirafael nadalparisroland garrosNadal
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”