SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Rapid şi Farul rămân neînvinse şi fără gol primit! Remiză albă pe Arena Naţională

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 30 iulie 2021, ora 23:31,
Gică Hagi, sursa foto: Farul Constanța/Facebook
Gică Hagi, sursa foto: Farul Constanța/Facebook

Rapid a avut din nou alături peste 10.000 de suporteri pe Arena Naţională. Cu Farul, giuleştenii au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu o remiză, scor 0-0. 

Duelul cu Farul Constanţa a început cu un moment special. Gheorghe Hagi a primit din partea gazdelor un coş cu flori şi un tricou vişiniu cu numărul 10. Antrenorul Farului a fost aplaudat la scenă deschisă pe Arena Naţională, acolo unde crainicul le-a cerut suporterilor să îl salute pe „cel mai mare jucător din istoria fotbalului românesc”.

Prima repriză, echilibrată

Rapid a început meciul cu mult elan, însă oamenii lui Hagi au echilibrat treptat duelul. Marile ocazii au apărut abia în finalul primei reprize, câte una pentru fiecare echipă. Betancor l-a pus la încercare pe portarul giuleştenilor. Horaţiu Moldovan a respins însă şutul din interiorul careului. La poarta cealaltă, Carnat a fost aproape de gol în ultimul minut al primei părţi. Bălan putea obţine un penalty după ce a fost ţinut de olandezul De Nooijer. Atacantul giuleştenilor a preferat să continue faza, iar repriza s-a încheiat aşa cum a început.

Ocazii la ambele porţi

Jocul s-a animat în repriza a doua, atunci când ocaziile au început să apară la cele două porţi. Betancor, cel mai periculos jucător al oaspeţilor, a fost aproape de gol cu un şut cu efect din interiorul careului. Trimis în teren cu 25 de minute înainte de final, Marzouk a avut cea mai mare ocazie a giuleştenilor în repriza a doua. A trimis însă pe direcţia portarului după o combinaţie excelentă cu Hlistei. În minutul 81, Mladen putea da lovitura după un corner al oaspeţilor. Moldovan a ieşit greşit, iar lovitura de cap a fundaşului de la Farul a trimis mingea puţin alături.

Rapid – Farul s-a terminat 0-0, iar giuleştenii au şapte puncte după primele trei etape din Liga 1. Farul lui Hagi are cinci puncte, iar ambele echipe sunt fără gol primit în primele trei runde. 

 

Rapid: Moldovan – Belu, Dandea, Săpunaru, Morais – Crepulja, Albu, Ilie (’65 Pănoiu) – Carnat (’88 Goge), Bălan (’65 Bnou Marzouk), Hlistei (’80 R.Moise). Antrenor: Mihai Iosif

Farul: Tordai – Dussaut, Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer (’70 Buta) – Romario, Mladen, Castaneda (’61 Grameni) – Andronache (’46 Chiţu), Betancor (’77 Bodişteanu) , Pitu (’70 Petre). Antrenor: Gheorghe Hagi

 

remizaarena nationalahagiiosiffarulrapidgiulestenicampionatliga 1etapa a treia