VIDEO | Rareș Ilie a fost prezentat oficial la Nice! Au apărut, deja, primele critici

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 17 iulie 2022, ora 12:34,
Rareș Ilie a semnat contractul cu Nice, după ce a efectuat vizita medicală la echipa franceză
Rareș Ilie a semnat contractul cu Nice, după ce a efectuat vizita medicală la echipa franceză

Mijlocașul român Rareș Ilie a fost prezentat ca fiind noul jucător al echipei franceze Nice, care a încheiat sezonul trecut pe locul 5 și va juca în play-off-ul Conference League.

Nice a anunțat transferul definitiv al lui Rareș Ilie de la Rapid

Gruparea franceză a anunțat transferul său definitiv de la Rapid, iar echipa alb-vișinie va încasa 5 milioane de euro. La această sumă se pot adăuga alți bani în funcție de performanțele jucătorului în tricoul grupării din Hexagon.

Clubul OGC Nice este încântat să anunțe sosirea lui Rareș Ilie (19 ani) de la Rapid București. Mijlocașul ofensiv născut în 2003 e oficial jucătorul nostru, după ce și-a arătat talentul în țara sa nativă, România.

Tehnicul dreptaci de 19 ani, care de obicei joacă în partea stângă a ofensivei, în 4-3-3, sau 4-2-3-1, a avut 60 de prezențe la prima echipă a Rapidului și a marcat de 9 ori, la care se adaugă și 12 pase decisive.

A ajutat clubul legendar din București să promoveze și a fost om de bază. Internațional de tineret al României, Rareș (1.83 cm) e un talent rar cu potențial mare. OGC Nice îi urează un călduros bun venit!”, au scris francezii pe ogcnice.com.

Au apărut primele critici, deși Rareș Ilie abia a semnat contractul cu Nice

Nu toți suporterii echipei franceze sunt mulțumiți de acest transfer. „Este adevărat că nu în atac ne lipsesc jucători, unde oricum sunt folosiți prin rotație.

Dar, dacă tot l-ați adus, jucați-l pe partea stânga, pentru a compensa plecarea lui Kluivert”, este părerea unuia dintre suporterii lui Nice, exprimată pe twetter.

Olandezul Justin Kluivert este fiul fostului mare atacant olandez Patrick Kluivert. El a fosr împrumutat la Nice în sezonul trecut, de la AS Roma, marcând 4 golrui în 27 de meciuri.

Probabil că este o achiziție bună pentru Nice, dar nu cred că postul pe care joacă era o prioritate pentru echipă. Sunt deja mulți fotbaliști care joacă pe același post. Greșesc cu ceva?”, se întreabă alt suporter al lui Nice.

rares ilieniceligue 1