VIDEO | Răzvan Lucescu, prezentat la PAOK Salonic: „Generalul s-a întors!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 26 mai 2021, ora 18:53,
razvan lucescu
razvan lucescu

PAOK Salonic a anunțat, pe site-ul oficial, numele noului antrenor: Răzvan Lucescu.

Generalul s-a întors! PAOK anunță că s-a înțeles cu Răzvan Lucescu și staff-ul său pentru următorii trei ani. 

Îi urăm bun-venit celui mai de succes antrenor din era modernă a lui PAOK și îi dorim să reușească performanțe chiar mai mari în noul său mandat”, se arată în comunicatul emis de PAOK.

Tehniciaul român era liber de contract după ce s-a despărțit de arabii de la Al-Hilal, în urmă cu cinci luni, alături de care a cucerit campionatul și Liga Campionilor Asiei.

De-a lungul timpului, Lucescu jr. a mai pregătit echipele Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul și Skoda Xanthi.

Răzvan Lucescu nu se află la primul mandat la Salonic. Acesta a câștigat trei trofee la PAOK Salonic: titlul și două Cupe ale Greciei. Titlul a venit după o pauză de 34 de ani. Răzvan Lucescu a mai antrenat la PAOK Salonic în perioada august 2017 – iulie 2019. Acum îl  înlocuiește pe uruguayanul Pablo Garcia.

Lucescu va putea câștiga 1.85 milioane de euro din salariul annual și din bonusuri.

Astfel, el va deveni cel mai bine plătit antrenor din Grecia. Presa greacă mai scrie că Răzvan Lucescu s-ar fi înțeles cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, dinaintea finalei din Cupa Greciei. Un alt club care l-ar fi dorit pe fiul lui Mircea Lucescu, pe banca tehică, este AEK Atena.

Citește și BREAKING NEWS | S-a aflat ce echipă va antrena Răzvan Lucescu. Va avea un salariu fabulos

 

videofotbalgreciarăzvan lucescu