SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Refuzul lui Drăgușin la România U21 a dat roade! Fundașul a debutat la Sampdoria

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 23:52,
Radu Drăguşin
Radu Drăguşin

Radu Drăgușin a avut o zi cu adevărat mare. A debutat, în mod oficial, la Sampdoria, acolo unde este împrumutat de Juventus Torino.

Fundașul central de 19 ani a fost protagonistul unui conflict, după ce a refuzat convocarea lui Florin Bratu la acțiunea de la începutul acestei luni la reprezentativa U21 a României.

Internaționalul de tineret a motivat atunci că vrea să se concentreze pe echipa de club, acolo unde nu primise niciun minut din partea antrenorului Roberto D’Aversa. Totul însă până acum.

În partida contra celor de la Spezia, în etapa a noua din Serie A, inevitabilul s-a produs. Radu Drăgușin a debutat la Sampdoria. Acesta a intrat în minutul 20, atunci când l-a înlocuit pe accidentatul Valerio Verre.

Era 1-0 în acel moment pentru echipa lui Drăgușin, după un autogol al formației adverse. Intrarea sa a fost de bun augur. Coechipierul acestuia, Antonio Candreva, a majorat diferența de pe tabelă.

CITEȘTE ȘI –>> POVESTEA FOTOGRAFIEI CU VLĂDUȚA LUPĂU ÎN BRAȚELE LUI NEYMAR! CE I-A SPUS STARUL BRAZILIAN

Meciul se îndrepta spre o victorie cu 2-0, dacă nu ar fi venit execuția în forță a lui Daniele Verde, direct în vinclul porții adverse, din minutul 90+5.

În cele din urmă, la primul său meci, Radu Drăgușin și-a ajutat echipa să câștige în fațacelor de la Spezia, scor 2-1. Datorită acestui succes, Samdoria a urcat pe locul 13, cu nouă puncte, după nouă etape, în Serie A.

În același meci, a putut fi văzut la Spezia, din minutul 77, și Suf Podgoreanu, atacantul de 19 ani cu origini românești, care a ales să joace pentru naționala mare a Israelului.

Drăgușin se află printre stranierii convocați de Florin Bratu pentru acțiunea României U21 din luna noiembrie.

CITEȘTE ȘI –>> FLORIN BRATU A ANUNȚAT CINE VINE DIN STRĂINĂTATE LA ROMÂNIA U21! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DRĂGUȘIN

serie aromania u21debutrealitateasampdoriaflorin braturadu dragusin