SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Săpunaru a intervenit în conflictul FCSB – CSA: „N-am văzut să retrogradeze Steaua!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 15:45,
Cristi Săpunaru, Rapid
Cristi Săpunaru, Rapid

Fundașul Rapidului a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Chindia Târgoviște, din prima etapă a Ligii 1!

Giuleștenii se pregătesc de prima confruntare de pe prima scenă a fotbalului românesc după șase ani de pauză, iar formația condusă de Emil Săndoi este prima care le va ieși în cale elevilor lui Mihai Iosif. Duelul este programat duminică seară, de la ora 21:30, iar rapidiștii se așteaptă la o atmosferă incendiară pe Arena Națională, stadionul pe care vor juca până la inaugurarea arenei de la Podul Grant.

La conferința de presă premergătoare confruntării cu dâmbovițenii, Cristi Săpunaru, liderul din vestiarul Rapidului, a vorbit despre situația echipelor de tradiție din fotbalul românesc. Apărătorul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că nu știe care dintre cluburile din Craiova reprezintă adevărata Universitatea, dar a vorbit și despre războiul dintre FCSB și CSA.

 

„Sunt multe echipe care încă lipsesc din Liga 1. Petrolul, U Cluj… Noi jucăm cu Craiova, dar care e Craiova? Palmaresul e ceva fictiv, unde sunt suporterii, acolo cred că e palmaresul, cu inima. Cineva a făcut posibilă chestia asta, să împartă echipele. Nu știu cine, dar se pare că a fost foarte «inteligent»… Dacă spun ceva îi supăr pe unii, dacă spun altceva îi supăr pe alții. Întrebați-i pe ei.

Citește și SĂPUNARU, CONTRACT INEDIT LA RAPID! CE PREVEDE ÎNȚELEGEREA DINTRE CELE DOUĂ PĂRȚI

N-am văzut să retrogradeze Steaua, a rămas în același campionat. Armata o să trebuiască să dea clubul către un privat, peste 6 ani o să se ducă să ia clubul înapoi? Nu am nimic cu suporterii, am văzut că sunt și acolo câteva zeci de mii. S-au împărțit în două echipe Steaua, Craiova, Doamne-ferește se întâmplă și la Dinamo, la noi tot la fel, se vorbește de AFC, NFC, UFC (n.r. – se referă la AFC Rapid, clubul din Liga 4).

Ori vrem să avem o echipă, iar suporterii să țină cu o singură echipă, ori să ne împărțim în 100.000 de echipe? Unde să fie plăcerea? Să se certe suporterii dintr-un oraș pentru o echipă, că nu știu care e a lor? Mi se pare ceva ciudat, cei care au făcut chestia asta trebuie să se gândească mai bine la răul făcut fotbalului românesc” a spus Săpunaru, la conferința de presă.

Citește și CU EI ATACĂ RAPIDUL NOUL SEZON AL LIGII 1! CUM ARATĂ LOTUL + CE NUMERE VOR PURTA ELEVII LUI MIHAI IOSIF

fcsbcsadeclaratiisăpunaruliga 1realitatearapid