VIDEO | Scandal în fotbalul românesc! Mai mulți fotbaliști au fost prinși la pariuri

Articol de Florian Tudorache - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018, ora 11:41,
gloria-buzau
gloria-buzau

UPDATE 11:42: Oficialii de la clubul Primăriei buzoiene susțin că realitatea a fost distorsionată intenționat, iar presiunile vin dinspre fostul tehnician, Ion Viorel, prins în trecut cu blaturi la pariuri.

”Fotografiile apărute sunt din aprilie 2017, când echipa era în Liga IV, iar jucătorii nu se supuneau regulamentelor FRF. De asemenea, în ROI (Regulamentul de Ordine Interioară) nu era nimic specificat despre situații de acest gen”, susțin conducătorii din Crâng, citați de Libertatea.


Fotbaliștii formației de Liga a 3-a, Gloria Buzău au fost prinși într-o casă de pariuri. Acest lucru se întâmplă după ce în urmă cu doi ani, o serie de jucătorii buzoieni, printre care şi Dorin Burlacu jr. actual component al SCM Gloria Buzău, au fost suspendaţi de către Federaţia Română de Fotbal pentru trucarea mai multor meciuri pentru pariuri.

După ce au blamat jucătorii şi antrenorii defunctei FC Gloria Buzău, suspendaţi în urma Dosarului Blaturilor, se pare că nici actualii fotbalişti pregătiţi de George Timiş nu sunt departe de faptele celor dintâi. Conform site-ului Buzăul Sportiv, mai multi fotbalişti de la Sport Club Municipal îmbrăcați în echipamentul oficial au fost surprinși în interiorul unei agenţii de pariuri aflate în apropierea stadionului „Gloria”.

Citește și Denis Alibec dă de pământ cu MM Stoica! ”Nu m-a vrut niciodată la Steaua!”

Contactat de sursa citată, Ion Cazan, directorul interimar al clubului a declarat că regulamentul clubului nu prevede nici o sancţiune pentru sportivii secţiei de fotbal care joacă la pariuri sportive.

George Timiş, despre blatiştii de la SCM Gloria BuzăuMai multe detalii pe www.buzaul-sportiv.ro

Publicată de Buzaul Sportiv pe Vineri, 24 August 2018

pariuriion viorelfotbalscm gloria buzaudosarul blaturilorjucatorigeorge timision cazangloria buzaupoze trucate