VIDEO | Scandal la Timişoara! Fanii lui SSU Poli şi ai lui Dinamo s-au luat la bătaie înaintea jocului cu Ripensia

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 11:22,
Jandarmeria la Timişoara/Sursa foto: ProSport
Jandarmeria la Timişoara/Sursa foto: ProSport

Dinamo s-a calificat mai departe în Cupa României, după ce a trecut de Ripensia Timişoara, în faza 16-imilor, scor 1-0, după golul marcat de Cosmin Matei.

Înaintea jocului, fanii celor de la SSU Poli Timişoara s-au dus să se încaiere cu suporterii lui Dinamo. 2 fani erau de la Poli Timişoara, în timp ce 4 o susţineau pe Dinamo la meciul cu Ripensia.

Conflictul dintre cele două părţi a fost imediatr stins de către forţele de ordine. Cei care ua luat parte la bătaie au fost au fost reținuți, încătușați, duși la secția de poliţie și amendați, scrie liga2.prosport.ro.

,,În apropierea stadionului «Dan Păltinișanu» a avut loc un conflict între două grupuri de suporteri ai echipelor de fotbal S.S.U. Poli Timișoara și S.C. Dinamo 1848 S.A. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au intervenit ferm și rapid pentru încetarea stării conflictuale, fiind imobilizate șase persoane. Acestea au fost identificate, legitimate și reținute pentru luarea măsurilor legale. Rolul nostru este de a asigura măsurile de ordine și siguranță publică. Nu vom permite ca astfel de derapaje să pună în pericol oamenii care au venit să se bucure de un spectacol sportiv.”, apare în comunicatul celor de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș.

 

Citește și MOMENTUL DECISIV! MIRCEA REDNIC, LA NEGOCIERI CU IULIU MUREŞAN ŞI NICOLAE BADEA

ssu polibataiecupa romanieirealitateasuporteriripensia timișoaradinamo