SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Scoţienii sunt încântaţi de revenirea lui Ianis Hagi! Imaginile cu românul de la antrenamente

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 21 septembrie 2021, ora 23:25,
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook
Ianis Hagi, sursa foto- Rangers/Facebook

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv cu Coronavirus la Skopje, chiar înaintea disputării meciului României contra Macedoniei de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial.

Revenit la Bucurureşti şi intrat imediat în izolare, Ianis Hagi poate reveni pe terenul de fotbal acum. Fotbalistul se află acum deja în Scoţia şi a fost inclus de Steven Gerrard în lotul pentru meciul din Cupa Ligii Scoţiei cu Livingston de miercuri.

,Ianis a revenit printre noi după carantină, s-a antrenat deja, pare în formă.”, a declarat secundul Gary McAllister, înaintea jocului cu Livingston.

Ianis Hagi a fost pus la treabă de Steven Gerrard, iar mijlocaşul român arată o formă de invidiat, după cum arată imaginile de mai jos publicate de scoţieni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rangers Football Club (@rangersfc)

Ultima partidă pe care fiul ,,Regelui” a disputat-o pentru Rangers a fost pe data de 26 august, contra celor de la Alaskert, în cupele europene.

Începutul de sezon al lui Ianis Hagi este marcat de accidentări. Acesta a jucta în două partide pentru Rangers în campionat, reuşit să înscrie şi un gol.

CITEȘTE ȘI STEVEN GERRARD A VORBIT DESPRE SITUAȚIA LUI IANIS HAGI, INFECTAT CU COVID-19! CÂT LIPSEȘTE ROMÂNUL

rangersIanishagiCovid-19scoțiarealitatea