VIDEO | Se anunță spectacol la meciul de retragere al lui Mutu! Două nume mari și-au anunțat participarea

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 22 octombrie 2019, ora 15:52,
adi mutu nationala

Fostul mijlocaş italian Gennaro Gattuso şi fostul portar francez Sebastien Frey și-au anunțat participarea la meciul demonstrativ care va marca retragerea din activitate a lui Adrian Mutu. Cei doi le-au transmis un mesaj fanilor, pe care îi așteaptă pe 13 iunie la Cluj-Napoca.

Gennaro Gattuso (41 de ani) a făcut carieră la AC Milan, pentru care a strâns 335 de meciuri. În 2017 și 2019, a fost antrenorul ‘Rossoneri‘.

Sebastian Frey (39 de ani) a jucat pentru Internazionale Milano, Verona, Parma, Fiorentina, Genoa și Bursaspor. Portarul francez a fost coleg cu Adi Mutu la Parma și Fiorentina.

Primii componenţi anunţaţi ai echipei World Stars au fost italienii Francesco Totti şi Andrea Pirlo. În echipa României, pe lângă Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, vor mai intra pe teren Giani Kiriţă şi Marius Niculae.

Adrian Mutu (40 de ani) este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri în 77 de meciuri, la egalitate cu Gică Hagi. A jucat pentru echipele FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu-Mureș.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Se știu cei 30 de fotbaliști care se vor lupta pentru Balonul de Aur!

sports festivalSebastien FreydemonstrativretragereAndrea Pirlomutufreygattusocluj napocaGennaro Gattuso
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”