SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Seară decisivă în Champions League. Toţi ochii pe Anfield Road!

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 11 decembrie 2018, ora 08:37,
liverpool-napoli
liverpool-napoli

Prima seară cu meciuri din ultima etapă a fazei grupelor va decide încă trei echipe calificate în optimile UEFA Champions League. Capul de afiş al serii este duelul de pe Anfield Road, unde Liverpool şi Napoli îşi dispută calificarea într-un duel de cinci stele.

GRUPA A

Lucrurile sunt în mare măsură stabilite. Atletico şi Borussia Dortmund sunt calificate, Club Brugge merge în Europa League, iar Monaco este pierzătoarea grupei. Atletico va câştiga primul loc cu o victorie în Belgia sau dacă Dortmund nu învinge Monaco.

  • Brugge – Atletico, ora 22:00
  • Monaco – Dortmund, ora 22:00

GRUPA B

Barcelona este câştigătoarea grupei. PSV este eliminată. Tottenham şi Inter îşi dispută calificarea de la distanţă. Avantajaţi de rezultatele directe, englezii trebuie să obţină un rezultat la fel de bun ca cel al italienilor, însă joacă pe Nou Camp. Tottenham îşi pune speranţe în confruntarea cu Barcelona: Messi şi Suarez nu sunt anunţaţi titulari!

  • Barcelona – Tottenham, ora 22:00
  • Inter – PSV, ora 22:00

GRUPA C

Este cea mai complicată grupă! Pe Anfield Road, Liverpool şi Napoli îşi dispută calificarea în optimi. Italienii se califică şi în cazul unei remize! Liverpool are nevoie de o victorie cu 1-0 sau la două goluri diferenţă pentru a fi sigură de calificare. PSG joacă la Belgrad, unde Steaua Roşie nu a pierdut în primele două partide. Şi parizienii sunt siguri de calificare în cazul unui succes.

  • Liverpool – Napoli, ora 22:00
  • Steaua Roşie – PSG, ora 22:00

Englezii îşi pun toate speranţele în echipa lui Jurgen Klopp. Antrenorul german a fost imortalizat într-un graffiti uriaş pe străzile din Liverpool.

Neînvins cu Napoli în primele cinci meciuri, Carlo Ancelotti nu concepe să rateze calificarea: „Am copt prăjitura, acum trebuie să punem cireaşa de pe tort!” – a anticipat italianul.

GRUPA D

Porto este câştigătoare a grupei, Schalke este pe locul al doilea. Galatasaray va prinde locul al treilea şi va continua în Europa League dacă va învinge Porto sau dacă ruşii de la Lokomotiv nu vor obţine trei puncte cu Schalke.

  • Galatasaray – Porto, ora 19:55
  • Schalke – Lokomotiv, ora 19:55

 

tottenhamnapoliultima etapăfaza grupelorliverpoolUEFA Champions Leagueinter