VIDEO şi FOTO | Fanii, alături de dinamovişti! Atmosferă incendiară la Piteşti

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 04 decembrie 2020, ora 20:34,
fani dinamo pitesti

Un lucru este clar: fanii sunt ultimii care vor rămâne alături de Dinamo! Au simţit-o pe pielea lor şi jucătorii, înaintea meciului cu FC Argeş de la Piteşti.

Zeci de suporteri ai alb-roşiiilor i-au aşteptat pe jucători la plecarea de la hotel pentru meciul din etapa a 12-a. Fanii din programul DDB sunt chiar cei care au asigurat deplasarea pentru delegaţia alb-roşiiilor.

Suporterii au aprins torţe şi au strigat alături de jucători la primul meci după ce Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea.

Dinamo vine după două victorii consecutive cu 3-0, cu FC Voluntari şi Viitorul (în Cupă), însă apele sunt departe de a fi liniştite. Cosmin Contra şi Borja Valle au părăsit deja echipă, iar ceilalţi străini sunt pe punctul de a pleca.

Jucătorii nu au primit niciun salariu în cele trei luni care au trecut de la semnarea contractelor. La fel ca spaniolul Borja Valle, cei mai mulţi dintre jucătorii străini se vor adresa FIFA, urmând să devină automat liberi de contract.

Dinamo a scăpat în ultimul moment de depunctarea cu şase puncte pentru datoriile curente ale clubului. Clubul a primit anticipat o parte cuvenită din contractul de drepturi TV pentru a stinge cele mai presante datorii.

CITEŞTE ŞI: Dinamoviştii, la Guvern! Patrick Borcea, lângă fostele glorii

sursa foto: Facebook FC Dinamo

fanipiteştisuporteridoar dinamo bucurestidinamofc argeș
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină