VIDEO | Simona Halep e pregătită pentru duelul cu Johanna Konta: ”De la zi la zi mă simt mai bine”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 06 mai 2019, ora 09:43,
Halep bucurie Madrid
Halep bucurie Madrid

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o pe Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4, și va juca în turul secund al turneului pe zgură de la Madrid împotriva britanicei Johanna Konta (47 WTA).

”Super-Simo” a explicat că se simte din ce în ce mai bine, însă nu este 100% recuperată. Sportiva româncă a dezvăluit că nu mai are dureri și speră să fie într-o formă cât mai bună. De asemenea, Simona și-a lăudat viitoarea adversară. Halep a explicat că Johanna Konta va fi un adversar dificil.

”A fost un meci foarte bun din punctul meu de vedere. Am jucat foarte bine la început, apoi mai razant, iar ea a prins ritmul și a început să își ridice nivelul. Mă bucur că am reușit să câștig al doilea set.

Nu sunt 100% recuperată. Este o răceală destul de grea. Sunt pe antibiotic și nu este ușor la efort mai mare, dar de la zi la zi mă simt mai bine. Sunt ok din punct de vedere fizic, nu mai dureri și sper să fiu și mai bine când voi juca în turul 2.

Am jucat acum un an contra ei. A fost un meci dificil. Orice meci e diferit, iar eu voi lua în serios partida pentru că este o jucătoarte bună. A jucat la un nivel foarte ridicat, top 10. Acum a început să se simtă din nou foarte bine pe teren și să aibă încredere. Va va fi un meci dificil, dar eu sper să îmi fac treaba și să câștig.” a declarat Simona Halep pentru WTA.

Simona Halep și Johanna Konta s-au mai înfruntat de șase ori, iar scorul este egal, 3-3. Românca a câștigat singura partida jucată pe zgură, în 2017, în Fed Cup.

declaratiijohanna kontamecisimona halep