VIDEO | Simona Halep, în formă la Paris! Românca, „doar un zâmbet” la conferinţă!

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 21:37,
halep zambet2

Simona Halep este protagonistă la ediţia 2020 a turneului de la Roland Garros. Românca a arătat o formă excelentă la antrenamente, iar starea ei de spirit este una pe măsură.

La conferinţa de presă, Halep a zâmbit în permanenţă, amănunt care nu le-a scăpat organizatorilor turneului parizian. „Întotdeauna zâmbitoare” – a fost descrierea fotografiilor postate pe pagina oficială de la Roland Garros.

La conferinţa de presă, Halep a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au făcut posibilă organizarea ediţiei din acest an a turneului, în ciuda pandemiei de coronavirus.

„Este frumos că avem şansa de a juca la acest turneu. De fapt, ar trebui să mulţumim tuturor celor care luptă atât de mult să facă lucrul acesta posibil” – au fost cuvintele Simonei.

Toamna şi-a intrat în drepturi la Paris, astfel că Simona s-a îmbrăcat bine la sesiunile de antrenament. Organizatorii au rămas uimiţi de viteza etalată de jucătoarea din România.

Halep este favorita numărului unu a turneului de la Roland Garros. În 2018 reuşea să cucerească la Paris primul titlu de grand slam din carieră, după o victorie în finala cu Sloane Stephens.

wtaparisantrenamentfrantaroland garrossimona halepconferințăgrand slam
euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi

victor-piturca-profimedia-0208066312

Victor Piţurcă: ,,Eriksen a avut şansă mare! E mai greu să scapi”