VIDEO | Simona Halep se simte bine pe iarbă! „Sunt mai proaspătă, văd altfel lucrurile”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 25 iunie 2019, ora 16:03,
halep-eastbourne

Simona Halep (locul 7 WTA) debutează astăzi în turneul pe iarbă de la Eastbourne, la simplu. Înaintea confruntării cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, românca a declarat că s-a acomodat mai bine pe iarbă față de anii trecuți.

Meciul Simona Halep – Su-Wei Hsieh (locul 29 WTA) va fi ultimul de pe Terenul 3, după ora 19:00.

Halep a mai participat o singură dată la Eastbourne, în 2017, când a ajuns în sferturile de finală. Constănțeanca vrea să se acomodeze pe iarbă înainte de Wimbledon (1-14 iulie), al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Mă simt diferit, mult mai relaxată. Nu mai am nicio presiune, dar sunt motivată să revin la cel mai înalt nivel. La dublu, m-am simțit bine pe teren și am simțit că jocul meu e acolo; trebuie doar să mă concentrez mai bine în timpul meciurilor.

Anul trecut, emoțional eram consumată când am ajuns la Wimbledon. Aveam ritm, dar nu mai aveam prea multă capacitate de luptă, pentru că în timpul sezonului de zgură câștigasem multe meciuri. Acum e diferit, sunt mai proaspătă, văd altfel lucrurile. Cred că am o șansă să joc bine pe iarbă, dar vom vedea.

De regulă, nu joc înainte de un Grand Slam, dar anul acesta nu am avut jucat pe iarbă, așa că am decis să vin aici pentru a avea niște meciuri. Stilul meu e să știu ce joc și ce joacă adversara mea, de aceea îmi place atât de mult pe zgură. Dar aici nu știi niciodată cum va sări mingea, cum vine mingea, pentru că uneori nici nu sare. Scurtele și slice-urile sunt foarte bune aici, și încerc să mă îmbunătățesc la aceste capitole și sper ca până la finalul carierei să mă învăț cu această suprafață„, a declarat Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

‘Super Simo’ a vorbit despre reîntâlnirea cu Su-Wei Hsieh, ‘coșmarul’ ei de la Wimbledon 2018. Taiwaneza s-a impus în turul trei (3-6, 6-4, 7-5).

E mereu greu cu ea, iar acel meci de anul trecut de la Wimbledon a fost o mare dezamăgire pentru mine. Am avut minge de meci. E o adversară foarte complicată. Poate îmi voi putea lua revanșa, dar cu siguranță va fi greu„, a spus Halep.

eastbourneHalepsu-wei hsiehwimbledonsimona halepiarbăturneuwta
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor