VIDEO | Simona Halep, uimită după ce a primit un nou premiu! ,,Primul al carierei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 octombrie 2020, ora 10:26,
simona-halep-wta-roland-garros-Amanda-Anisimova

Simona Halep a obţinut un nou premiu în tenis. WTA a premiat-o pe jucătoarea româncă, dar nu la categoria la care se aştepta.

Halep a primit distincţia pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie într-un meci de dublu. Este primul premiu de acest gen pe care şi-l adjudecă jucătoarea din Constanţa.

Simona va împărţi premiul cu o altă româncă, Monica Niculescu. Alături de ea a participat la dublu în turneul de la Roma! Premiul pentru cele două jucătoare vine după un punct disputat în meciul cu Elina Svitolina/Dayana Yastremska, scor 6-0, 6-1.

După aflarea veştii că a câştigat, Simona a avut o reacţie surprinzătoare! Aceasta a rămas uimită că e primul premiu al carierei de acest tip.

,,Alegerea voastră pentru lovitura lunii septembrie la dublu? Extraordinarul raliu reușit de Simona Halep și Monica Niculescu la Roma”, au fost mesajul celor de la WTA.

Simona Halep a fost nominalizată şi la premiul de jucătoarea lunii septembrie, dar distincţia a ajuns la japoneza Naomi Osaka, fanii considerând că asiatica a impresionat mai mult.

Simona Halep se menţine în continuare pe poziţia a doua în clasamentul WTA.

Citeşte şi Gică Popescu exclude o viitoare candidatură la FRF: “Atunci era momentul oportun ca Generația de Aur să preia conducerea!”

wtapremiuRaelitateaHalepniculescu
Simona Halep Toni Iuruc

Simona Halep, în extaz la petrecerea de logodnă! Cine a luat parte la distracţie

Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”