VIDEO | Sinucidere în fața a 25.000 de fani! U Cluj, învinsă acasă de Hermannstadt

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 iunie 2019, ora 19:07,
main cluj u
main cluj u

Universitatea Cluj a pierdut prima manșă a barajului pentru un loc în prima ligă. Hermannstadt a lovit de două ori în două minute și are șanse mari să iasă victorioasă din dubla confruntare cu reprezentanta ligii secunde. 

Deși a avut peste 25.000 de suporteri în spate, Universitatea Cluj n-a avut curajul să încerce să tranșeze soarta barajului pe teren propriu.

Venind din Liga I, sibienii au greșit mai puțin, au stat mai bine în apărare și au avut ocaziile mari.

Prima i-a aparținut lui Tsoumou, în minutul 10:

De la Cluj, Pârvulescu a avut două șanse mari de a deschide scorul. O dată a tras peste poartă din poziție foarte bună, a doua oară a greșit preluarea…

Sibiul avea să dea lovitura pe final.

În minutul 79, Petrișor Petrescu a trimis superb, de la 20 de metri, învingându-l pe Dur-Bozoancă. 

Imediat, fundașul Ionuț Ursu a greșit flagrant la marginea careului. A încercat să trimită cu capul către portar, a lovit mingea prost, iar Tsoumou a interceptat și a înscris pentru 0-2. 

Clujenii au rămas cu atmosfera senzațională făcută de cei peste 25.000 de suporteri din tribune. Șansele la locul din Liga I sunt însă minime.

Returul barajului este programat miercuri.

Înainte de final, un suporter al clujenilor a intrat pe teren. De la peluză au pătruns pe gazon alți fani care au încercat să-l extragă pe cel care intrase. Unul dintre oamenii de ordine a fost rănit. Cei de la intervenție i-au lovit pe fani și au folosit gaze lacrimogene.

Hermannstadtbaraju cluj