VIDEO | Situația de la CSM București, unică în handbalul mondial! Per Johansson, prieten și dușman pentru România

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 04 martie 2020, ora 12:08,
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-FTC-RAIL CARGO HUNGARIA  (21.02.2020)

Antrenorii Adi Vasile și Per Johansson vor să ducă CSM București în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar fac pereche și pe banca tehnică a naționalei Muntenegrului, formație care stă în calea României în cursa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La CSM București, Adrian Vasile este antrenor principal, iar suedezul Per Johansson este secund. La echipa națională, cei doi fac schimb de funcții. Este un lucru unic în acest moment în handbalul mondial.

Este ceva inedit pentru cei din afară, pentru mine și pentru Adi, nu. Ne cunoaștem de mult timp, lucrăm împreună de câțiva ani, așa că venirea mea la CSM București nu este decât un plus de experiență și competență„, a spus Per Johansson, antrenor secund la CSM București.

Suedezul în vârstă de 49 de ani, aflat la a treia aventură la clubul din Capitală, spune că a venit momentul să-i întoarcă ajutorul lui Adi Vasile.

El este cel mai bun antrenor secund pe care l-am văzut și îmi dau seama că este timpul să-i răsplătesc și eu ajutorul. În timpul unui meci el este mereu cel echilibrat, iar eu un pic mai temperamental, însă încerc să nu mă manifest la CSM București, o fac doar la echipa Muntenegrului, acolo unde sunt principal„, a mai spus Per Johansson.

Sâmbătă, 7 martie, CSM București joacă ultimul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. ‘Tigroaicele’ primesc vizita echipei norvegiene Vipers Kristiansand.

CSM București este deja calificată în sferturile de finală ale competiției, ocupând locul 4 în grupă.

liga campioniloradi vasilePer Johanssonhandbal feminincsm bucuresti
cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”

cortacero dinamo

Veste bombă pentru dinamoviști: „Am auzit că Pablo Cortacero vine la Bucureşti!”